L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dissabte, 22 de juliol del 2023

Ahir es va inaugurar la 29a Fira de Sant Jaume al llac de la Goleta

 
 
Ahir per la vesprada va tindre lloc la inauguració oficial de la Fira de Sant Jaume que arriba enguany a la seua 29a edició. L'acte va comptar amb la presència de la fallera major de Tavernes, Gemma Altur, el president de la Junta Local Fallera Òscar Ciscar i la corporació municipal presidida per l'alcaldessa Lara Romero.
 
 
 
 
 
 
Els sons del tabalet i la dolçaina animaren la inauguració i el posterior recorregut per les casetes muntades de diversos productes tradicionals i artesanals valencians, jocs tradicionals per als més menuts, muntades un any més al voltant del llac de la Goleta.
 
 
 
 

A les 21 hores va tindre lloc l'actuació dels grups de balls popular "El Portixol" de Xàbia i el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes que oferiren una mostra del folklor valencià. La festa musical tenia la seua continuació amb l'actuació de Seven Crashers en el carrer Gebalcobra a la mitja nit.

 

Avui dissabte la fira continua a partir de les 19 hores de la vesprada, amb una actuació musical a càrrec de la xaranga "Xe Quin Ampastre" a partir de las 23.30 horas en el parc del llac. 

Demà diumenge serà el dia de la clausura amb la participació de la batukada Vall-Tú-Kà a partir de les 20 hores.