L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 20 de juliol del 2023

Bona participació en les "12 hores de futbet" celebrades ahir en les pistes de la Goleta

 

Ahir es van celebrar les "12 hores de futbet" organitzades per la regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llacer en les categories benjamins, alevins i infantils. L'activitat esportiva va tindre lloc en els pistes del Parc del Nord de la Goleta.

 

 

 

Bon ambient i la participació de mes de 100 xiquets tot i que hi va haver xiquetes en la categoria benjamí. El campionat començava a les 10 del matí, amb partits jugats de forma simultània en les dues pistes, i on cada equip ha disputat tres partits pel mati.  La represa del campionat a la vesprada va ser per a disputar els partits de quarts de final, semifinals i la finals.

L'entrega de trofeus va ser efectuada pels regidors Josep Llàcer i Enrique Cuñat. Les empreses Murciano, Atmosfera Esport i Disvall col·laboraren en l'esdeveniment. 

 

 

Classificació:

Benjamins: Campió Capibaras (roig) i subcampió Fornite (groc)

 

Alevins: Campió Atl. Poble Nou, subcampió Mari Carmen Carrascosa, tercer Carrascosa i quart Guerrerets

 

 

Infantil: Campió Els perros, subcampió Miano de Kiev, tercer Real Suciedad, quart Bou de Tavernes