L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 28 de juliol del 2023

Càritas agraeix l'ajuda rebuda en la 1a Setmana de la XVI Campanya de Quilos d'Estiu



Càritas Interparroquial de Tavernes ha manifestat el seu agraïment pels resultats aconseguits en la primera part de la "XVI Campanya de Quilos d'Estiu" realitzada el passat cap de setmana a la platja de Tavernes. 
 
 

"Com a Càritas ens sentim orgullosos de la resposta de tots els nostres veïns i veïnes i com no de tots els que passen les seues vacances a la nostra platja. Gràcies a tota la ciutadania hem recaptat uns 325 quilos en productes alimentaris i d’higiene i 1505 euros. Aquesta aportació és testimoni de la resposta solidaria, generosa i fraterna d’una societat sensible i conscienciada amb el compromís de millorar aquest món" ha indicat Càritas en la nota de premsa que ens ha remés. 
 
 



Càritas també ha agraït als mitjans de comunicació la difusió de les seues tasques. Per la banda que ens correspon, estem satisfets de poder informar de les seues activitats i els agraïm l'enviament de la nota de premsa.
 
Remés