L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimarts, 18 de juliol del 2023

Campionat "12 hores de Futbet" avui dimecres a la platja


 

 Organitzat per la Regidoria d'Esports  que presideix Josep Llàcer, de Compromís, avui dimecres se celebrarà les "12 hores de Futbet" en les pistes esportives del Parc del Nord, en la zona del Lago Azul.

La competició s'iniciarà a les 10 del matí i els participants es dividiran en dos categories: Infantil nascuts en els anys 1009 i 2010 i Aleví-Benjamí els nascuts entre el 2011 i el 2014 inclosos. L'organització oferira trofeus per als tres equips primers classificats.

Inscripcions: Tourist Info o al telèfon 638 95 33 20