L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 10 de juliol del 2017

PLENARI 2017: L'Ajuntament recolza la campanya "Per un finançament just"




El consistori, amb els vots a favor de Compromís, PSOE i EU, ha  pres l’acord d’exigir al govern central la reforma immediata del sistema de finançament autonòmic perquè els valencians i les valencianes disposem dels recursos suficients i gaudir d'uns serveis públics de qualitat. El PP ha votat en contra.

L’acord contempla també que les inversions territorialitzades es facen d’acord amb el pes poblacional i li demana a l’Estat que assumesca la part dels préstecs atorgats a la Generalitat que no s’haurien demanat si el finançament de la nostra autonomia fora just i equivalent a la mitjana de les comunitats autònomes.

L’Ajuntament impulsarà i fomentarà la celebració de jornades, reunions, conferències o actes a Tavernes que parlen sobre la reforma necessària del sistema de finançament i confeccionarà cartells i d’altres materials publicitaris per a col·locar-los als edificis públics i dependències municipals amb el lema “Per un finançament just”, fins i tot amb la col·locació d’una pancarta amb el lema “Per un finançament just”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I els defensor del valencians de boqueta an votat que no. Lamentable i vergonyos, avore si la gent obri ya els ulls.