L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de juliol del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Una mentira repetida mil voltes no és veritat.




No anem a caure en el parany de respondre provocacions, ni anem a contestar faltes de respecte, frases mal sonants o desqualificacions al nostre blog. No ofèn qui vol, sinó qui pot. No ens perdonen la veritat de les dades i la informació exacta  i contrastada. Lamentable que usen com a recurs i arguments, la desqualificació, sense dades.

Va ser l'inici de tot quan vam publicar que Aceplat havia acusat al govern de Compromís de no saber gestionar noves places d’aparcaments per a turistes, residents i comerços. Unes acusacions que, amb xifres, hem demostrat que no eren certes, per molt que les repetesquen.

Vam informar, vam aportar dades. No ens n’hem inventat cap. La informació sense dades la deixem per a ells. 

Les dades confirmaven que:

- Tot el contrari del que ha dit Aceplat, el govern de Compromis sí que ha gestionat places d’aparcament. I tant! Ha duplicat la superfície d’anterior governs: Un augment de 20.000 metres des del 2011 i d’aquest, la meitat 10.000 metres des del 2015 fins enguany.


- La petició d’Aceplat del gener del 2014 (fa tres anys i mig) quan va demanar més aparcament i obrir el Calipso, el govern municipal de Compromís l’ha complit. Des d’aleshores hi ha més de 10.000 metres més i el Calipso està obert. ¿Si o no? D’això Aceplat no ha dit res. Dalt hi ha la foto del nou aparcament del Calypso 

Per una major comprensió ciutadana: 

- Varem explicar com l’Ajuntament gestiona la cessió de terrenys per a aparcaments. Hem publicat dos vegades el vídeo amb l’explicació feta en el plenari i vam dir que enguany amb l’abaixada de l’IBI, el benefici econòmic que tenia altres anys el propietari quasi ni existia.

- Vam dir que per això algun propietari havia demanat una compensació econòmica i que l’Ajuntament no la va atorgar per no fer distincions amb propietaris que mantenien les condicions d’altres anys. Està ben clar explicat en el vídeo del plenari que hem publicat.

- I Aceplat, mira per on!, ens dona la raó en reproduir les paraules dites pel propietari: “El ayuntamiento nos llamó, que pasarámos cuando pudiéramos por allí. Me indicaron que este año no había dinero para compensar y que no podían hacer nada y decidimos que si el terreno es nuestro, se cierra y se acabó”.
 
O siga, el propietari no accepta les condicions de sempre de l’Ajuntament, la de tots els propietaris. Però el terreny es seu i el pot cedir/llogar a qui vol. La gestió d’Aceplat acaba amb un aparcament privat. No hi ha més. Eixa ha estat la seua gestió. 

Nosaltres com a ciutadans som  positius i ens quedem en:

 - L’any 2011 acaba el govern del PP amb 18.460 metres d’aparcament . Ara amb govern de Compromís en tenim 38.560 metres. Un augment del 208% en places d’aparcaments públics i de lliure accés i gratuït. Això és el que li interessa i importa al ciutadà. La millora del servei fet per Compromís.

- Aceplat en el 2014 va demanar més aparcaments i obrir-ne un nou en el Calipso. Compromís ha complit: ara hi ha 10.000 metres més que el 2014 i el Calipso està obert amb 2.875 metres.


- Compromís ha ampliat 20.100 metres d’aparcament i Las Provincias, en un article fa unes setmanes, reconeixia que Tavernes és unes de les platges valencianes - per no dir la que més- amb aparcament municipal, lliure i gratuït. Aceplat sobre això no ha dit mai res.

 Acabem. Hem ofert de nou les dades. Hem explicat de nou la gestió per aconseguir la cessió dels aparcaments els darrers anys. Ara podeu comparar les nostres dades amb les seues, si les les aporten, i traure conclusions. Com a ciutadans defensem els interessos generals, ells defensen els seus particulars. I no hi ha més.

 L'Estat de la Qüestió expressa sólament i només l’opinió de l’equip redactor d’aquest blog.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'equip redactor anònim, cal afegir...