L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de juliol del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: A Aceplat no li agrada que diguem la veritat, amb dades i números.



Aceplat, no ha canviat res del que havien dit i en el seu perfil s’ha  reafirmat en les critiques que ha fet al govern municipal de Compromís dient que no ha sabut gestionar places d’aparcament per a turistes, residents i comerços.

I per autojustificar la crítica feta a Compromís ens parlen d’un document que van presentar el gener del 2014 on demanaven més aparcaments  i posar en funcionament el del restaurant Calipso.   

Un document que avui està àmpliament complit, ells ho saben, però s'ho callen, no diuen res, no els interessa que els veïns i veïnes de Tavernes  sàpiguen que Compromís ha complit i avui dia la realitat, quant a aparcament s en la platja, és una altra molt diferent de la que ells volen fer creure i de la que van deixar altres governs.  Igual és que, ni s’han assabentat.

Cal saber, ja que Aceplat no informa,  les dades següents:

- L’ any 2011 en accedir a l’alcaldia Compromís els aparcaments a la platja ocupaven 18.460 metres quadrats.  Actualment, 2017, la superfície dedicada a aparcaments públics i de lliure accés es de 38.560.  Compromís ha ampliat en sis anys 20.100 metres o siga un augment del 208%. 

- D’aquests 20.100 totals, Compromís ha ampliat en l’actual legislatura, des del 2015, un total de  10.000 metres. O siga tant com la legislatura anterior.  

- L’any passat el 2016 es posava, com havien demanat, l’aparcament del restaurant Calypso,  amb  2.875 metres.  

- I més enguany, 2017, el govern de Compromís ha ampliat l’aparcament del Sector 6 amb vora 6000 metres i del carrer Tres Creus amb 700 metres més. En total 6.700 metres, ara si volen que restem els 1000 metres de la Barraca Paellera, convertit ¿gràcies a les gestions de qui? en un pàrquing privat, encara tenim un saldo positiu enguany de 5.700 metres. 

- Tavernes, com reconeixia Las Provincias en un article fa unes setmanes, és unes de les platges valencianes amb més aparcament municipal, lliure i gratuït. Aceplat sobre això no ha dit mai res.

I tanquem. No volem entrar en cap guerra ni menys amb una associació local de la qual només li desitgem un bon compliment dels objectius per a la qual va ser creada i deixe la política als polítics,  que si ells diuen que volen el bé de la platja això és el que vol l’Ajuntament i el govern municipal. Nosaltres només ens hem dedicat a informar, a dir dates i posar fotos per tal de rebatre arguments sobre el poc interès municipals en l’aparcament que considerem, i hem demostrat  de sobres, que estaven fora de lloc. La veritat que sure.

Els lectors ja teniu prou dades, que ampliarem en la II PART de l’informe sobre aparcaments que publicarem aviat. I també teniu informació de quina ha estat i com ha acabat l’única gestió que ells han fet per millorar el servei d’aparcament a la platja: un aparcament privat.  Per tant el lector que jutge. 

 L'Estat de la Qüestió expressa sólament i només l’opinió de l’equip redactor d’aquest blog.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Massa politiqueo en gent d'Aceplat sense presentar-se a les eleccions. Tots els dies no són "diumenge" i no es tenen que vore les coses desde eixe punt de vista.

Anònim ha dit...

Es veritat lo del politiqueo en una associació que igual ha confundit les coses i no veu que els interessos particulars ni són ni tenen perquè ser els interessos generals de tota la platja que eixos son els que té que atendre l’ajuntament.
I molta injustícia en les critiques que estem acostumats a vore en escrits que fan, fins arribar a coses ridículs com criticar al ajuntament perquè Iberdrola talla la llum. Este ajuntament en temps de crisis i sense tindre dines i molts deutes és qui més ha treballat i impulsat la platja i ha incrementat els actes i events per atraure gent i crear un nom de Tavernes que hui dia arriba a tota Espanya, i només tinc que recordar que continua i ha millorat el Sete Sois, ha portat l’Iboga el millor festival d’España de musica balcan, continua el Pop al Carrer, ara ni ha un festival de corals, i ha impulsat tot el turisme cultural en base a Bolomor i la torre de Guaita.
Tampoc se li agraix ni se le reconeix que tenim de fa molt de temps dos banderes blaves, a pesar del handicap que representa la Goleta amb tots els problemes de la platja i del canal que aboca de vegades aigua a la mar, i damunt han augmentat amb una bandera de qualitat i un Sender Blau. Quan hi havia els governs dels altres, els pocs anys de dos banderes blaves aquells feien festa i tocaven el cel. Ara interes en tenien ben poc.
Tot això Aceplat no ho veu i que amb altres governs no feien ninguna critica quan la platja era un desert i sempre s’ha dit entre la gent del poble que ells ajudaren a crear per que nomes es preocupaven de guanyar diners, pensant que sempre tot seria igual com en el boum del ladrillo i no van voler vore que si la platja ha de tindre atractiu per altres coses, no per discoteques com algun demana com a so.lució
I després es diu per ahi que nomes busquen boicots al que fa l’Ajuntament , com el concurs d’arros al forn que es va fer perquè el Medi es va posar cabut que es feia, i que cada dia hi ha menos gent en l’associació per la deriva política que han pres. Això es diu.

Anònim ha dit...

Lo de la barraca paellera segur que estava tot preparat de temps i no dexar i tirar a fora al ajuntament i fer un parquin privat

Anònim ha dit...

Voldria felicitar a ACEPLAT per la superfira de Sant Jaume. Bon ambient, organitzacio perfecta, varietat, productes valencians... En fi, tot un exemple de fira, amb projeccio i futur. Enhorabona!!!!

Anònim ha dit...

Soc el d'abans. Que m'han dit que no han sigut els d'ACEPLAT. Segons m'informen serien totalment incapaços de numtar una cosa aixi.
Tambe en diuen que no han organitzat res del que publiciten, com gimnastica, aerobic, zumba, cine, campionat de futbol....
Soc de Carcaixent ( Ribera Alta). He vist La Cotorra per amics de Tavernes. Mai havera pensat que estes coses pasaren. Publicitar la feina d'altres com a propia. Ara ja se on no he d'entrar a comprar ni xafar segons quins bars. Alli diguem: Qui vullga honra que se la guanye. Asi supose que sera igual. Menys pals d'ACEPLAT, clar. Sento vergonya aliena. I damunt fent enquestes!!!. Uuufff!!! . Que cara. Quasi segur que hi ha algu del pp pel mig. Es tipic d'ells

Anònim ha dit...

Tens mes rao que un sant. I si t'han informat be. Publiciten tot lo que organisa l'ajuntament i s'ho apropien per a ells com si ACEPLAT ho ferà quant no fan res per la plaja, només criticar i posar palos a les rodes del ajuntament. Fare com tu, no xafare cap establiment ni bars dels seus ara que se tot lo que m'enterat estos dies. Si volen fer política que es presenten a les llistes, en les del PP els voldran segur, tu eres de Carxaixent pero els d'aci sabem que no es algú, si no que son tots. Al menos els que porten ara la associació.