L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de juliol del 2017

Les platges de Tavernes reben la Q de qualitat turística


Les platges de Tavernes - Platja de Tavernes i La Goleta- varem rebre ahir les dues banderes que certifiquen la qualitat de les platges i de les instal·lacions.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, va rebre ahir les dos banderes de mans del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, com un reconeixement que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) a les platges que aconsegueixen alts estàndards de qualitat, tant en les condicions de l'aigua com en els serveis.

Aquesta distinció se suma al guardó del 2017 de dues blaves per quart anys consecutiu, l'obtenció del Sender Blau per segon any consecutiu i ara les banderes "Q" de qualitat". Mai, mai en la història de Tavernes les nostres platges havien comptat amb tal distincions, malgrat l'entrebanc que representa el problema de la Goleta o els abocaments a la mar del canal  que van fer que se'ns negarà la bandera del 2013 a la Goleta.


Es podrà estar o no d'acord  però els resultat parlen: la gestió duta a cap des del 2011 pel govern de Compromís s'esta plasmant en realitat com aquestes. Les millores promogudes, entre les quals estan la millora i ampliació de les passarel·les, unes noves postes per a salvament i socorrismes, augment de la inversió i millora i ampliació del servei des de Pasqua i tot el mes de juny i setembre, així com augment de l'horari d'atenció al bany adaptat i l'adopció de mesures per millorar el medi natural i activitats adreçades als menuts.

Tot això, unit a un complet programa d'educació ambiental i l'increment d'oferta cultural i d'oci (Sete Sois Sete Luas, Iboga, Festival Coral, Pop al Carrer, el festival de bandetes i concerts de la banda, entre altres) ha escampat la qualitat de la nostra platja i l'atracció als visitants, als quals s'ha sumat enguany l'exit de la Fira de Sant Jaume. 

Noticia basada en el web municipal,  ampliada amb les millores i dades de les banderes blaves.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Compromís i al regidor de platja. Tenim una platja dinàmica, amb centenars d'activitats de tota classe i per a totes les edats i gustos, espectacles musicals variats i un festival que és l'enveja de moltes platges, encara que sempre hi ha que es queixa de tot, i diu que si molta gent, que si la musica dura massa. És gent que no va tindre joventut, o igual ni se'n recorda quan era jove. Son quatre dies de vida intensa de la platja, i damunt amb una projeccio internacional que si pagarem val milions.
Es veritat que les millores en la platja son evidents, i com publicareu, l'altre dia s'han duplicat les zones d'aparcament i damunt debaes. Aixína i tot comprove llegint a les xarxes que qui havia d'estar al costat vostre perquè és el seu benefici, només fa que posar pals rodes en les rodes. Fa quinze anys que vinc i passe tot l'estiu, i açò no té res que vore amb el que hi havia aleshores, que només es mirava pels interesses de quatre comerciants del partit governant, i ara la visió que té este govern es molt diferent i es pensa en la gent i que tinga alternatives i al·licients, d'oci cultural i esportiu. Molt bé.

Anònim ha dit...

Tens tots la rao. Compromis mira per tots i el pp per cuatre. I per cert es van lluir en les banderes blaves, en negatiu. I sobre tot en la avonguda un millo llarg de gasto en euros. Sense desagües i llevant aparcaments.

Anònim ha dit...

Un milló de euros amb una canal de desagüe sense desagües i 120 aparcaments llevats i eixos que ara critiquen no van dir res.

Anònim ha dit...

Bona noticia.

Anònim ha dit...

Molt correcte el primer comentari i molt encertada la tasca de l'equip municipal. Un deu!!