L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de juliol del 2017

Els treballs d'acabament de la rotonda i senyalització han continuat el dia d'avui

 
Ahir va  tindre lloc l'asfaltatge del pis de la carretera que xafen els vehicles al passar per la zona afectada per les obres de l'execució de la rotonda i encreuament del carrer Clot de la Font, i tal com ja vam indicar, estava previst que avui es continuarà amb l'acabament dels treballs, i que aquests serien majorment la millora i aplanament de l'asfaltat en les zones externes de la rotonda, la que dona als carrers i les voreres, per evitar desnivells.


Aquestes obres de planificació i d'eliminar els desnivells són les que majorment efectuaven aquest matí les màquines, tot amb l'objectiu de deixar plana la via i ajuntar amb un mateix nivell els carrers que donen a la rotonda i la carretera, tal com es pot vore en les fotografies que publiquem ara.


No cal ni dir que la situació dels treballs no serà la que es veu en les fotografies, car al llarg del matí hauran anat modificant-s'hi, tal como vagen acabant-se els treballs.



També, i com vam dir, calia encara pintar la senyalització en tot el tram d'obres, encara que com ja es pot contemplar en la fotografia, hi ha una part de la carretera senyalitzada, fins i tot la zona d'aturada de l'autobús en roig.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig tindre que carregar un pot de 25 litros de pintura 50 metros perque no es pot parar al comerç que hi ha allí... Si, aquell que li vareu donar una plaqueta dels 100 anys... Gran favor els haveu fet, conseguireu que la gent vaja a Gandia a comprar una goma de borrar... D'aixó se'n diu 'Potenciar el comerç local'.

Anònim ha dit...

Abans tampoc es podia parar en plena carretera.
D'això se'n diu "criticar per criticar.

Anònim ha dit...

Si, hi havia un arcen on podien aparcar 2 o 3 cotxes tranquilament... Legal? No, pero es podia, ara imposible

Anònim ha dit...

Abans es podia, podies parar a la porta sense molestar ni al autobus, ni la circulació, ni el vado de camions, ara cap de les tres... I la isleta al pas de zebra de 'naranjas rosita'? En un pas de peatons de 6 metros? Penseu realment que algu es quedara a mitjan pasar al semaforo? En serio?
D'això se'n diu obrar per obrar.

Anònim ha dit...

Ni es podia ni se pot. Discusió tancada. Aixo de si no molestava, escuses tot. Ara tanbe pots parar si vols.

Anònim ha dit...

El primer que cal fer es enterar-se perque el pas de peatons es fa aixi i despres parlar. I jo no te ho vaig a dir. Busca-ho. Ni han molts en altres pobles. Que facil resulta criticar sense trellat.

Anònim ha dit...

Llavors perque no fem tots el pasos de cebra així? Digam que aquest en concret posiblement siga un dels menys transitats de tot el poble. Podeu replicar quan vullgau pero les coses no s'estan fent bé... La prova, ho voreu a les próximes eleccions...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Li contestarem nosaltres, perquè el comentari es per a plorar:

Per la simple raó que els altres passos de vianants no són nous, ja estan fets i tenen semàfors i en aquest s'eliminaven els semàfors i per tant es dona una altra solució. Senzill de comprendre, de vore i d'explicar. I eixe sistema evita que es travesse la carretera corrent, confiat en que el cotxe que ve per l'altre costat encara està lluny i obliga a parar i estar més vigilant amb els cotxes que van i venen pels dos sentits. Veritat que si? Simplement seguretat.

No, no repliquem el que volem. I li fem una pregunta: Si la zona és la menys transitada, com és que és l'única zona del poble on hi hagut accidents mortals? Recordem ara un, que coneixem ben bé per circumstàncies que no venen al cas, amb seqüeles amb un jove del poble per a tota la vida després d'estar a la mort durant molt de temps. I accidents greus només se n'han donat en aquests trams.

A més a mes, vosté sap el que acaba de dir? Que ací, l'entrada d'un polígon industrial és una de les zones menys transitades de Tavernes? Voste sembla que ha vingut a festes i confon el pas de la gent per davant Mercadona amb el transit de vehicles per la carretera.

El poble és sobirà i elegirà les pròximes eleccions. Només esperem ho faça bé i vinga darrere qui vinga, que no siga un acabacases com el PP: aparcament, piscina, 20 milions de deute en el banc, 4'5 milions de deficit, et. etc.