L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de juliol del 2017

Els jocs del Passeig Lepant ja van prenent forma... després vorem quan duraran!


L'Ajuntament du a cap des de fa unes setmanes la reforma dels jocs infantils del Passeig Lepant, una obra que suposa una inversió sobre els 57.000 euros i que ja comença a vore's, a prendre forma, i més ara quan han arribat els primers nous jocs al parc  per a la seua instal·lació.

Tal com vam indicar en una altra crònica,  es va parlar de construir una zona de jocs múltiples, en base a un tren i vagons, amb el seu autobús per portar els viatgers al tren, tot en recordatori de l’estació que hi havia en el lloc. Aquests elements són els que ara ja s'estan muntant i es complementaran amb altres jocs, com els clàssics de molls i l'engronxadora.


Tot això se suma a un nou entapissat en suro per a la zona de jocs i a l'entapissat en gespa artificial que es col·locarà en tot el recinte. Els operaris han treballat aquestes darrers setmanes en la millora de l'espai i en un nou sender interior per facilitar l'accés. 

I ens fem ressò d'alguns comentaris dels veïns: Quant durarà tot en bon estat una vegada acabat? Serem capaços de respectar la nova instal·lació i que en gaudesquen els menuts? Evitarem l'entrada de gossos i que embruten amb les seues caques tot el recinte?.

 També hi ha veïns que consideren s'havia de tancar amb una reixa no massa alta col·locada damunt del mur que envolta el parc (les portes no), amb l'objectiu més que res d'evitar caigudes i perills pel desnivell gran de la zona nord, la que dona a les cotxeres de les finques de la carretera.

Notícia de redacció pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bonics,una llestima que en 4 dies estara tot destrosat