L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de juliol del 2017

El regidor Josep LLàcer qualifica de conjunt de falsedats i desficacis una nota de premsa del PP



 

El regidor responsable de Medi Ambient,  Josep Llacer, ha qualificat de “conjunt de falsedats  i desficacis” una nota de premsa del PP publicada en Las Provincias on s’acusa al govern de Compromís de no preocupar-se pel manteniment de senders de muntanya i espais naturals de Tavernes. El diari en la noticia no publica cap manifestació o aclariment dels responsables del govern de Compromís sobre aquestes acusacions.

El regidor Josep Llacer afirma que “cap de les afirmacions de la nota de premsa tenen un mínim de rigor, i només fan que desacreditar la seua portaveu Eva Palomares. Si els regidors del PP s’haguéren preocupat d’informar-se, cosa que mai no fan, i de demanar als tècnics les memòries d’actuacions dels darrers anys haurien comprovat com  tots els anys es duen a cap tasques de neteja"  ha dit, i entre altres la de la Senda de les Creus, en la zona més pròxima a la muntanya compresa des del Camí la Dula, fins a la zona del Parc del Cantalot i Cambro.

Sender "Ruta dels Sentits" senyalitzats i ben preparat fins i tot per a invidents

El regidor ha qualificat com a fals l’afirmació que Compromís no fa res de manteniment i neteja quan és públic, notori i perfectament comprovable que el govern de Compromís es qui més recursos ha destinat a recuperar i dotar de valor als espais naturals de Tavernes, que mai foren valorats pel PP.

Així, Josep Llácer ha recordat actuacions del govern de Compromís en el Clot de la Font, l’Ombria, el barranc i cova de Bolomor, el Raco Joana, el Mirador, els Ullals, la Torre de Guaita, així com la senyalització de paratges, entre ells el que formen la “Ruta del Sentits” que recorre mig terme municipal i durant dos anys consecutius ha rebut la distinció de “Sender Blau”, l’equivalent a la bandera blava en senders i espais mediambientals.

A més a mes, el regidor de Compromís ha recordat que, a banda dels treballs i recursos que destina l’Ajuntament “hi ha firmats convenis amb associacions de Tavernes, com el CETV, el club de BTT, el Club d’Atletisme, el Montuver Ultra Trail, entre altres, que fan tasques de millora i manteniment de les sendes per desenvolupar les seus activitats. És una demostració de que ni saben ni coneixen els convenis firmats per l’Ajuntament”.

Senyalització i millora del sender ecoturístic de Bolomor

Un gran despropòsit del PP 


Ara per al regidor el despropòsit més gran i una evidencia de que no saben ni del que parlen està en que el mateix PP afirma en la nota de premsa que “des de l’any 2.000 no s’ha actuat en els senyals” quan ells van governar fins la meitat del 2011, o siga estan reconeixent que en 11 anys (del 2000 al 2011) no feren cap actuació en allò que ara denuncien. “Quan s’inventen una mentida almenys que siga amb un mínim de coherència" deia el regidor Llácer.

El regidor ha acusat al PP de "mentir i fer ús d’una fal·làcia" quan afirmen que l’Ajuntament cedeix peons del SEPE a l’empresa de la neteja,  i  per tant, els ha reptat a acudir als tribunals i presentar les proves de que s’està cometent una il·legalitat. Cal recordar que aquesta mateixa acusació ja la van fer en el plenari passat, i va suscitar les rialles del presents en la sessió quan el regidor de Compromís els explicava que encara no s’havien iniciat els treballs ni s’havien incorporats els treballadors del SEPE, moment de la foto superior.

Ja tarden en anar al jutjat i denunciar-ho. Es lamentable vulguen crear malestar i confondre els veíns, amb acusacions falses tan greus com aquesta. La tramitació i justificacio de la subvencio del SEPE agrícola està supervisada pel Ministeri d’Ocupacio. Si fara com diuen, el ministerio no concediria a Tavernes una subvenció de 140.000 euros" ha conclòs el regidor, que ha ratificat la voluntat del govern de Compromís de seguir treballant per la millora i potenciació dels senders i dels espais naturals de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eva Palomares en quin mon viu, ella mateixa els tira terra en contra. Cuanta barbaritat diu i sap en quin poble esta.