L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de juliol del 2017

Dilluns canvia el sentit de circulació del carrer Papa Joan XIII


 

L'Ajuntament ha comunicat que el pròxim dilluns pel matí està previst el canvi de sentit de circulació del carrer Papa Joan XXIII, per la qual cosa s’aconsella als veïns del carrer que paren atenció a la nova circulació i no ho facen de memòria. Així mateix caldrà atendre a l’estacionament de vehicles, i canviar-ne el sentit a partir de les 8 del matí.
 
Què implicarà aquest canvi del dilluns? 

Afectarà els vehicles que venen des d’Alzira en ser una de les possibilitats que hi haurà per accedir tant al carrer Barranc com al centre del poble (Ajuntament, Passeig...) des de la rotonda de la carretera (vore gràfic superior). 

Com accedir al carrer Barranc i part alta des de la rotonda 

Com es pot vore en el gràfic, en arribar a la rodona s’ha de fer un gir  fins al carrer Divina Aura, i després girar a la dreta, per continuar per Papa Joan XXIII, que el dilluns canviarà el sentit de la circulació. Al final d'aquest carrer, ja estàs en el carrer Barranc i pots girar a l’esquerra per anar a la part alta de la població. 

Com accedir al centre del poble (Ajuntament, Passeig...) des de la rotonda

Hem escoltat i llegit comentaris de que no es podia anar al centre des de la rotonda, que s’havia de continuar per la carretera i pegar la volta al final del poble i entrar pel carrer Major. Això no és gens cert. 

Des de la rotonda, s’ha de seguir inicialment el mateix trajecte anterior (carrer Divina Aurora, Papa Joan XXIII) però en arribar al carrer Barranc hem de girar a la dreta, fins a l’encreuament amb el carrer Gabriel Hernández. (Pensem que el gràfic de dalt és bastant il·lustratiu). 

A partir d’aquest moment, es circula igual com ara, no ha canviat res: cal seguir tot el carrer Gabriel Hernández fins arribar a l’encreuament amb Doctor Grau. Allí, si hi gires cap a la dreta, vas al Passeig mentre que si hi gires a l’esquerra vas a l’Ajuntament. 


També es pot anar al centre si vas en sentit Alzira: 

Si vens per la carretera de Borderia en sentit cap a Alzira, i no vols entrar al centre de Tavernes ni pel Carrer Major ni pel carrer Doctor Fleming (el del Mercat), tens dues alternatives per desviar-te al centre en aquesta zona: 

- Arribar fins a l’encreuament amb el carrer Cristóbal Almel·la (enfront la Casa de la Cultura, pel Bar Cristal) i allí girant a la dreta s’arriba al carrer Gabriel Hernández, i només cal seguir-lo com acabem de dir.

- Arribar fins a l’encreuament amb el carrer Barranc, on girant a la dreta s’arriba al carrer Gabriel Hernández, i gires de nou a la dreta i ja és el mateix trajecte que hem dit.

Hem intentat explicar-ho el millor possible. Tant de bo hàgem encertat en les explicacions i en que siguen entenedores. També seria interessant que presentareu les vostres alternatives a la regulació inicial del trànsit. Tot és millorable.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra. Ho has explica't perfecte. Més clar aigua!

Anònim ha dit...

Ara que estem en la tasca de millorar el tràfec, per a quan un estudi per millorar-lo? Carrer Divina Aurora, o prohibir l'aparcament a una part, o fer-lo d'una sola direcció; la baixada del carrer calvari o en tot cas Sant Roc, Roser,i altres a la Carretera, sols es pot fer per una sola opció. No es podria habilitar el de La Dula com baixada? O baixar pel carrer Salmerón? No critique. Sols done alguna opinió.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim entés que estudis se'n fan bastant a sovint, però els canvis són realment complicat en una localitat com la nostra que te els carrers, des de la carretera al peu de les Creus, estrets, molts en costera, i que no permeten pas de dos vehicules i amb uns traçats que recorden passats històrics, quan ni voreres ni asfaltats es contemplaven en els carrers, tots de terra i per a carro. I clar després carrers, com bé comenta vosté, cas de Sant Roc, Roser, o Sant Benet només permeten un sentit. I en molts casos amb voreres estretes. I no parlem del pas de vehicles grans o els camions del fem.

I de vegades passa que només varies el sentit d'un carrer, tot el cau com un castell de cartes, i afecta totalment la circulació dels altres carrers.

De tota manera, les previsions són que en acabar les obres del carrer Mitjagalta i la Barca el carrer Salmeron serà per accedir al carrer Major des del carrer la Barca, i no es podrà girar des de la carretera cap a eixe carrer.

Anònim ha dit...

Explicat perfecte, crec que només faltaria una bona senyalització per a indicar com arribar al centre

Anònim ha dit...

Masa voltes. Comsum de combustible i problemes ambientals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Proposta d'alternativa?