L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juliol del 2017

A manera d'aclariment




Davant la polèmica suscitada en un perfil de facebook sobre les relacions polítiques d'aquest blog  i sobre la qual cap dels que han expressat les opinions ens han preguntat, considerem que hem d'aclarir:

1. Recordar aquell refrany tan nostre de Tavernes: del que et diguen no et cregues res i del que veges la meitat o si voleu aquell castellà de "las apariencias engañan".

Dit això, confirmar que la Cotora de la Vall no segueix cap  indicació de Compromís a l’hora de redactar i publicar les seues noticies. Com hem dit massa vegades, ideològicament som gent de Compromís, però no rebem consignes a l’hora de publicar, com tampoc ningú no ens diu què i com publicar.  No tenim cap relació oficial ni oficiosa amb el Gabinet Municipal d’Informació, ni fem notes de premsa ni treballem per a ningú, ni mai no hem rebut res de cap entitat, associació, etc. a la qual hagem publicat alguna notícia.

2. Les noticies que publiquem són unes de collita pròpia i altres basades en les informacions oficials que l’Ajuntament dona a través del web i facebook, que són publiques. Les noticies basades en les informacions oficials solem publicar-les adaptant el text segons el punt de vista que Compromís, els seus regidors o els seus dirigents han expressat en notes de premsa, mitjans de comunicació i/o intervencions en els plenaris o ara la ràdio local. No parlem en el seu nom, perquè mai no ens han fet declaracions a nosaltres, només reproduïm el que ells han dit sobre un tema en altres mitjans o en notes de premsa. Potser alguns erradament hagen interpretat això, arreplegar les seus opinions com que parlem en nom seu, quan no és cert.

3. La Cotorra de la Vall  com fan altres blogs i perfils de facebook publica segons el seu punt de vista, el nostre cas basat en el valencianisme i la de defensa del País. No neguem el dret d'altres a publicar la informació segons la ideologia que tinguen, però que no ens el neguen eixe dret a nosaltres. 

4. Una cosa és ben certa i segura: mai usarem les nostres publicacions per difamar, mentir, manipular, o per fer cacera de bruixes de persones, això ho deixem als altres. Potser siga això el que els molesta: que informem sense arribar a eixos extrems, des del respecte, i només en base a la seua faceta política,  i que abans de publicar res, contrastem les informacions.  I amb un escrupolós respecte al dret a la informació veraç, cosa que sembla ser alguns no entenen.

5. Els articles d’opinió no expressen ni han expressat mai l’opinió de Compromís, ni mai cap polític de Compromís s'ha amagat darrere. L'opinió és pròpia del blog com solem dir al final de l’escrit.  Intentem donar el nostre punt de vista sobre un tema que cosiderem siga d’interés general de Tavernes, i amb això no vol dir que tinguem la raó, simplement és la nostra opinió. 


12 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu fet be aclarint. Molts pensen que sou el bloc del govern de Compromís.

Anònim ha dit...

"Una cosa és ben certa i segura: mai usarem les nostres publicacions per difamar, mentir, manipular, o per fer cacera de bruixes de persones, això ho deixem als altres". Al corresponsal de Las Provincias li agradarà este paràgraf...

Anònim ha dit...

Què, ja us han pegat un puret?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mai ens han dit res ni s'han clavat amb la nostra tasca. Ara al cap de nou anys...
Ho hem dit: del que et diguen no cregues res, i del que veges la meitat.
La gent no està massa acostumada que li parlen o publiquen des de la franquesa, i sembla que tot es un joc de trilers.
Compromís té el seu facebook i els seus mitjans. Nosaltres nasquérem abans del govern de Compromís i intentant fer brotar alguna cosa en el desert informatiu que hi havia en el poble: Las Provincias i Radio Valldigna per un costat, i Canal 9 per un altre.
El temps han canviat però aleshores whatsaaps, twitter, facebook i tots els blogs res de res. Obrirem un camí i informarem d'allò que era la realitat del poble.

Anònim ha dit...

Radio valldigna llegia les noticies dels.diaris, per lo menos ara, ala radio,ja no ho fan. Diferencia de notisies.

Anònim ha dit...

És que teniu molt poca credibilitat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la seua opinió.
Sembla ser que no coincideix ni és compartida pels lectors. Mes de 2.000 pagines llegides de mitjana diària és un bon termòmetre per marcar la credibilitat en un blog local.
Gràcies per comentar.

Anònim ha dit...

La cotorra te molta credibilitat, tot ben explicat i ben redactat. Cosa que per desgracia anian que no volen mes que manipular i dir mentires. Per favor la veritat sempre te un cami. Una associació no te que ser partidista com a demostrat Aceplat i mirar per tots no per ells i per un partit.

Anònim ha dit...

Trobe en falta informació sobre el iboga... Zones d'aparcament... El camí marenys será accesible només per a veins?... Gracies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tot al seu temps. En fase de redacció

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tot al seu temps. En fase de redacció

Anònim ha dit...

Xe. Jo estic molt content en la informació de la Cotorra. És l'únic mitjà de comubicació a nivell local que es preocupa pel poble i pel País. L'únic que consulte.