L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 d’abril del 2012

TEMA DEL DIA: El binomi Rajoy-Fabra fa bo Zapatero.





El PP va prometre que amb l'arribada de Rajoy a la Moncloa tot canviaria, però ho ha fet a pitjor. El passat mes de març, amb Falles i Magdalena pel mig, l'atur va augmentar en 6.575 persones en la nostra comunitat. Enfront d'açò, la millor ocurrència del Consell és la promesa de donar 3 milions d'euros als empresaris per a contractar només 1.300 joves.

El "Tot canviarà amb Rajoy en la Moncloa"  que van prometre una mil i una vegades Francisco Camps, Alberto Fabra i la resta d'alts càrrecs del PP es veu com una estafa. 102 dies després de pujar Rajoy al govern han empitjorat totes i cadascuna de les dades de l'atur de Zapatero en els últims dos anys, demostrant per ara que aquella promesa no era més que una gran mentida. 

No s'escapa ni una dada. Des del nombre de contractes indefinits fins a l'evolució mensual, el govern de Mariano Rajoy empitjora, en el global del trimestre i mes per mes, les dades dels anteriors anys.  Els primers 30 dies des de la seua reforma laboral, se salden amb 38.769 nous aturats, en el pitjor mes de març en tres anys en increment del nombre d'aturats. En el cas valencià, es va incrementar 6.575 persones, amb una pujada superior a la mitjana estatal. 

Enfront del drama, despropòsits
La situación es pitjor que en els anys anteriors. I la reacció del Consell Valencià no deixa de ser, com a mínim, curiosa. Ahir, el vicepresident José Ciscar va tractar de sorprendre la premsa i contrarestar la dada anunciant una ajuda de 3.000 euros a les empreses que facen contractes indefinits a joves, que se sumarien als 3.500 que ja promet l'estat. 

Amb l’ajuda (si és que finalment es realitza) un empresari podria rebre fins a 6.500 euros de diners públics per contractar a un jove amb un contracte que, gràcies a l'última reforma laboral, té un acomiadament cada vegada més insignificant. Malgrat açò, Ciscar va calcular que l'ajuda podria arribar a més d'1.300 joves.   

Així doncs, la Generalitat destinaria 3 milions d'euros que acabarien en mans d'empresaris, per generar 1.300 contractes, que no llocs de treball: quasi una quarta part dels destruïts solament en l'últim mes en la nostra autonomia. 

- Segons l'Informatiu
-