L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 d’abril del 2012

Hivernal als Pirineus del CETV:


Quatre membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, han realitzat el passat cap de setmana una eixida als Pirineus, per ascendir al cim Punta Alta de 3014 metres. Aquest cim es troba al parc nacional d'Aigües Tortes al Pirineu català i la pujada es va realitzar en dues jornades, divendres per arribar al refugi de Ventosa i Calvell, i el dissabte per a pujar al cim.

Segons els muntanyers, "encara que Punta Alta es una muntanya accesible per a pujar en l'estiu, les nevades que varen caure en Setmana Santa, han fet que l'ascensió fora molt dura, ja que per ascendir les fortes pujades quasi verticals, t'enfonsaves al no haver-se gelat la neu i trobar-se molt tova (tipus neu primavera) . Així mateix va fer mal oratge, amb nevades i boira que no deixaven veure la ruta que havies d'agafar i temperatures amb una sensació tèrmica de entre 5 i 10 sota zero".
 
 
Segons han indicat, encara que ens trobem en el mes d'abril, l'oratge a les muntanyes dels Pirineus fa la impressió d'estar en ple de l'hivern, i és que enguany pareix que el temps estiga boig i el fred no se n'acaba d'anar.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé, companys, sou una canya, un exemple d'esforç, superació i gust pel contacte amb la natura pura!!!
Avant!!!