L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 d’abril del 2012

IV Trobada de Grups Infantils de Danses

 
El grup de Balls Populars la Vall de Tavernes organitza un any més (i van quatre…!!) la Trobada de Grups Infantils de Danses, un acte anunciat per al dissabte a partir de les 6 de la vesprada a la Casa de la Cultura amb entrada gratuïta. 

S’han anunciat com a participants diversos grups de balls infantils de les comarques de València i Alacant i l’organtizació, com en les demés convocatòries, espera una ampla presencia de públic que amb la presència i aplaudiments recolze el treball que fan les escoles en la recuperació i conservació del nostre folklor. El Grup de Balls de Tavernes ha informat que treballa en l’organització de la dansada popular prevista el 2 de juny i la dansada del Corpus del pròxim dia 10.

L’any passat la tercera convocatòria va acollir grups infantils de les localitats de Xàtiva, Moixent, Agres, València,  Corbera, Picanya, Daimús i Canet d'En Berenguer, així com els balladors i balladores que formen el planter del grup valler. Un resum de l’any passat el podeu veure en aquest video oferit per “La Veu de la Valldigna” (té una propaganda inicial).

 


-