L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 4 d’abril del 2012

El PP vota a Madrid en contra dels collidors valencians



Fa uns dies ho deiem i finalment s‘ha complit: el PP no estava per la tasca i ha votat en el Congrés de Diputats contra la proposició de Compromís per millorar les condicions laborals al camp valencià, amb l'increment de les inspeccions a les ETT i introduint canvis normatius per acabar amb l'explotació laboral dels collidors.

Compromís ha denunciat que “els collidors estan rebent unes percepcions de misèria (en alguns casos es parla de jornals de menys de 10 euros al dia per jornades laborals de més de 10 hores) pel seu treball” i ha acusat el PP de tornar a agredir els drets dels treballadors, en esta ocasió els que treballen en la campanya citrícola del camp valencià.

La premsa ha recollit moltes denuncies sobre la precarietat laboral que pateixen els collidors i per això Compromís exigia “al govern de la nació més control, més inspeccions i que es modifique tota la normativa perquè els explotadors no es refugien en la llei per a abusar dels assalariats del camp.

Compromís afirma que “és vergonyós que el govern no prenga cartes en l’explotació laboral que pateixen molts treballadors del camp valencià i per això, des de Compromís anem a seguir denunciant esta situació”.

- Segons la nota de Compromís
-

1 comentari:

Un jubilat ha dit...

Menys mal que'l PP es denomina (El Partido de los trabajadores)amb estos comportaments demostren el que son,el partit de la oligarquia financera.