L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 d’abril del 2012

El govern municipal seguirà el pla previst i continuarà cremant les restes de poda d’arbres i les flors seques del cementeri en el cremador habilitat al dit efecte. Això suposa un estalvi de 2000 euros al mes.





El govern municipal ha canviat el métode del PP i ja no és una empresa de jardinería local qui fa desaparéixer els residus vegetals procedents de la poda dels arbres del poble i platja i les restes seques de les corones i flors del cementeri. 

El treball el fan els operaris municipals i l’Ajuntament s’estalvia 2.000 euros al mes, quantitat que cobrava l’empresa. La crema de restes s’efectua en el cremador (Foto 1) habilitat pels operaris municipals a una parcel·la de propietat municipal en la partida del Golfo. 

La setmana passada es van cremar les primeres restes, una tasca que es va haver d’ajornar per les pluges de la Setmana de Pasqua. Podeu vore a la foto 2 les restes de la primera crema per davall de la abocades avui novament per a cremar.  

Cal dir que els operaris aprofitaren també per a iniciar la neteja de  la parcel·la de propietat municipal, cosa que sembla ser abans d’ara mai ningú no havia fet ni s’havia preocupat i estava plena dels troncs dels tarongers arrancats fa anys, d’esbarzers i de malesa que hi havia crescut. Ho podeu vore a la foto 3, on es veu la resta de la fogata de troncs i esbarzers enmig de la terra i amb el cremador al fons.


Avui ens han confirmat que les tasques de cremar continuaran en aquest lloc i, per tant, cada més l’Ajuntament s’estalviarà 2.000 euros. També hem pogut saber, com es pot observar en la foto 1, que avui mateix s’han dut les restes de poda dels arbres del col·legi Magraner i també altres restes procedent dels Camps de Futbol i també les rames que s’estaven tallant aquest mateix matí en el Passeig Colom, rames que  el vent havia arrencat dels arbres.


La crema de restes de podes, flors i corones seques del cementeri continuarà en aquest lloc. Per tant, són falses i intoxicadores les noticies de blogs que apunten a una falta de respecte del govern municipal en haver deixat tirades arreu les ¿ofrenes? als difunts (Preguntem: ¿Podem considerar com ofrenes flors i corones que es podreixen davant dels ninxols perquè ningú no les cuida ni les retira??). També  es poden  qualificar de falses les notícies que diuen que s’ha netejat la terra per llevar les evidències d’una actuació mal feta pel govern municipal. 

Esperem que les persones que es dediquen a moure vents des d’internet que distorsionen, falsegen la realitat i escampen mentires facen com el rei: que demanen perdó i rectifiquen.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentres no estiguen al abast i vista de qualsevol, correcte.

Anònim ha dit...

no entiendo como un regidor del actual ayuntamiento puede hacer estas declaraciones sabiendo todo lo que estays esplicando y que se quede tan traquilo.me gustaria saber lo que de verdad opina o es que hay gato encerrado