L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 10 d’abril del 2012

Compromís demana que no s’aplique l’amnistia fiscal del PP.





Compromís ha registrat a les Corts Valencianes una proposició no de llei per a demanar que s’inste al govern central a no aplicar el que s’ha conegut com l’amnistia fiscal per als defraudadors, iniciativa de l’executiu de Rajoy.

Els tècnics i experts de l’Agència Tributària asseguren que la mesura del PP és una autèntica bogeria que fa que l’Estat perda diners i els qui han comés un delicte de frau fiscal paguen menys per a regularitzar la seua situació il·legal, ha recordat Compromís.

Per tant,  demana que el govern central anul·le el gravamen especial a les rendes no declarades, per ser una mesura “d’amnistia fiscal encoberta i per la possibilitat de ser també inconstitucional”, segons ha declarat Enric Morera.

Morera ha recordat que els experts calculen en 89.000 milions d’euros els impostos no recaptas  i l’amnistia fiscal del PP és una declaració de la incapacitat de l’Estat per a lluitar contra el frau, cosa que seria un insult a la ciutadania que pateix les retallades en els serveis bàsics i essencials de l’estat de dret i del benestar al temps que demana una persecució del frau fiscal, amb la qual “no tindríem per què arribar a uns pressupostos impopulars i a unes retallades antisocials com als que hem arribat amb el govern del PP”.

- Segons la premsa i comunicat de Compromís
-