L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 5 d’abril del 2012

La valenciana és la cinquena autonomia més perjudicada per Rajoy i el PP. El president de la Generalitat, Alberto Fabra, “comparteix” les retallades de Madrid, es conforma amb 1.008 milions i es queda a l’espera que el temps solucione "les qüestions que ens preocupen d'infraestructures, de finançament, de seguretat o de reconeixement de la població”.



¿Es riuran dels valencians i de com ens ho creguem tot?
El Govern de Madrid "és sensible i responsable" . Per tant, tots "hem d’ajudar" perquè "som part de la solució".  Qui així ho creu és Alberto Fabra, president del PP de la Generalitat,  que en conéixer la disminució de la inversió de l’Estat en un 34,55%  respecte al 2011 tampoc ha reclamat a Rajoy els famosos 7.300 milions de deute històric amb els valencians.   

Fabra va tindre un atac de comprensió sense cap precedent envers un president espanyol que perjudica els valencians i va manifestar que la Generalitat “comparteix” les retallades imposades per Rajoy. 

La inversió a les nostres terres serà enguany de 1.008 milions,  el 7,9 % del total estatal repartit, encara que la població valenciana és el 10% de de l’Estat, segons càlculs del mateix Fabra. 

La mitjana de la inversió del sector públic estatal ha baixat un 25 % respecte de la del 2011. Segons el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat la inversión només creixerà al País Basc i a Galícia, mentre que Catalunya (-44%) serà l’autonomia més perjudicada. En el rànquing dels agreujats, els valencians som al cinqué lloc. 

- De la premsa
-