L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 de setembre del 2010

Fruites i control de robatoris


Ens comenten els membres d'un sindicat agrari, que, de cara a la próxima campanya fruitera, s'haurien de posar més controls tant al camp com a les fruiteries que van establint-se al poble. A part dels preus, cal saber la procedència dels productes perquè com tots sabem hi ha una gran quantitat de robatoris al llarg del territori agrícola i necessitat de punt de venda d'aquests productes.
Prompte tenim la producció de la taronja i és clar que preocupa el tema. La Guardia Civil està aturant les furgonetes que veuen per la carretera, però caldà pensar en més controls fins i tot als punts de venda pel benestar del llaurador, i segons comentaven si es fa als comerços que compraven rebuig i als que comercialitzen, cal potser arribar a les fruiteries.
L’ observació dels sindicats agricoles és que primer hem tingut la baixada de preus de les grans superficies, ara se sumen els robatoris i això pot implicar que necessitat llocs de venda en estar més controlada la venda ambulant. Per cert el diumenge es venien pel carrer de Tavernes, quatre melons per cinc euros. Preu poc sostenible per al camp. Seguirem amb el tema.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una poca vergonya q es venguen melons al carrer de manera ambulant, clar com aquesta gent no paga el seu seguro, ni ha tingut q pagar la seva llicencia d'establiment,estos preus fan mal a tots.. EH, PERO AL LORO, que la policia local els veu i no diu res per no baixar del coxe, TELA..continuem axina continuem..