L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 5 d’agost del 2010

Clots i trànsit al Camí Marenys


Les obres d’urbanització del sector 12 obliguen a un gran trànsit de vehicles pesants pel Camí Marenys. La vía no reuneix les mínimes condicions físiques per aquest abatoll i això es nota: cada di més, són més grans i fondos els clots i més evidents els desperfectes en l’asfalt del camí.
A la foto 1, podeu vore els grans forats existents davant la residencia de la tercera edat de la zona i podeu observar també algunes de les màquines usades en les obres.
També a la foto 2 es poden apreciar els desperfectes de l’asfalt, però en aquest cas ens interessa més observar com és de complicat l’encreuament d’un vehicle pesant i un cotxe particular i ja es podeu imaginar què passa si són dos camions o altres pesants els que es creuen.
Una cosa podria pal·liar i quasi solucionar la situació: que aquests vehicles entraren al sector 12 per l’entrada nord de la platja de la Goleta, la del Camí Reial, però sembla ser que això la constructora de Gandia ni s’ho ha plantejat i hauria estat millor que l'ajuntament, coneixedor del problema, els hagués donat algun consell o indicació al respecte.
I no sabem qui pagarà tota aquesta destrossa del Camí Marenys. Una cosa si està clara: amb la quantitat immensa de formigó que estan usant en el sector 12, uns quants cabassos per tapar els forats no arruïnaria ningú.

-