L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de juliol del 2016

PLENARI JULIOL 2016: Tavernes reconeix la tasca que realitza l'Agrupació Local de Protecció Civil



L’Ajuntament de Tavernes va reconèixer ahir la tasca desinteressada que efectuen els voluntaris de l’Agrupació Local de Protecció Civil, i en aquest cas en concret davant la tasca efectuada en el recent incendi de Carcaixent i la Barraca d’Aigües Vives.


També en l’ajut prestat en la localització del veí, una persona major, que va desaparèixer del seu domicili el passat 13 de maig. L’alcalde, Jordi Joan, va llegir l’escrit del Coronel en cap de la Comandància de València on s’agraïa aquest ajut i col·laboració. 

Després, l’alcalde va lliurar a Protecció Civil una placa commemorativa en recorda d’aquest acte de reconeixent.