L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

dimarts, 28 de juliol de 2015

Hem arribat a 1.800.000

Fa poc de temps que hem arribat a 1.800.000 de pàgines visitades. Un nou rècord i una nova fita dins d'aquest blog, modest en els mitjans i que només té trascendència a nivell local, amb la qual xifra esdevé més importants.
 
I ho hem fet gràcies al conjunt de seguidors i seguidores, perquè sou vosaltres amb les vostres lectures i l'entrada diària a aquest pàgines qui feu, dia darrere dia, que mantenim la il·lusió de continuar la tasca.

En el temps que duem amb vosaltres hem escrit 7.458 articles dedicats majorment a la informació de temes de la nostra ciutat, complementats per altres d'interés per al nostre país des de la vessant de defensa de la nostra llengua, el nostre territori, la nostra cultura.... en resum la nostra identitat com a valencians.
 
I així hem publicat notícies d'un ventall divers, des de d'actualitat, successos, informació política o esportiva, fins a actes culturals i festius de tota mena, i com no articles d'opinió on hem dit la nostra sobre els temes que en cada moment hem considerat importants i  d'actualitat, i sobre tot massa vegades havent de rectificar i aclarir altres mitjans i posant allò que se'n diu "el punt damunt la i".  I ho hem fet sempre des del rigor, la veracitat i l'exactitud de les xifres i les dades, sempre contrastades. 

I el que pensem més important: seguirem sense confondre la vessant personal amb la vessant política de les persones que, des de les diferents ideologies, dediquen el seu temps a aquesta ciutat, i si cal, fent crítica des de la seua vessant pública i/o política.

Gràcies a tots i totes que diàriament ens seguiu i ens llegiu.

Cap comentari: