L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

diumenge, 26 de juliol de 2015

Es trenca una branca dels arbres de la "Bien pagà".Sobre les 7 del matí d'avui diumenge una de les branques dels grans ficus que hi ha a l'entrada de la població, en concret al costat de la font que coneixem popularment com "La Bien Pagà" s'ha trencat i ha caigut sobre la carretera.
 
 

Afortunadament en eixe moment no passava cap vehicle i no hi hagut que lamentar cap desgràcia, només algunes marques de la caiguda en alguns dels cotxes que hi havia aparcats.
 

En el lloc s'han pesonat al cap d'uns minuts els agents de la policia local i membres de la brigada municipal que han procedit a retirar la branca, amb la qual cosa sobre les 8 del matí la situació havia tornat a la normalitat, cosa que ha fet que molts veïns ni s'hagen assabentat del succeït.

Agraïm les fotos i la informació que ens han enviat.

Cap comentari: