L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.153
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.094

dimecres, 15 de juliol de 2015

Avui dimecres, cinema gratuït a la platja de Tavernes
El cine d’estiu arriba avui dimecres a la platja de Tavernes dins del programa preparat pel Patronat Provincial de Turisme “València, Terra i Mar” de la Diputació i en col·laboració amb la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes. 

Així, a les 22 hores, i en la zona de davant de l’entrada principal de la platja (Puerta del Sol) s’ofereix la projecció de la pel·lícula d’animació “Futbolín”. 

No cal ni dir que l’entrada és gratuït i els espectadors poden emportar-se la seua cadira o bé seure damunt una tovallola sobre l’arena, i passar una vetllada agradable.

El Patronat Provincial de Turisme ofereix durant els mesos de juliol i agost cinema debades en 18 platges valencianes (entre elles Tavernes) amb una pantalla inflable amb l’objectiu de dinamitzar el turisme i l’oci. 

La projecció de la pel·lícula serveix per promocionar els atractius turístics dels municipis mitjançant un vídeo abans de la pel·lícula i les publicacions turístiques que s’hi reparteixen als espectadors. Hi ha també un curt d‘animació valencià i missatges de sensibilització mediambiental.

Cap comentari: