L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de febrer del 2011

Valldigna Accessible reclama als partits polítics de Tavernes que en els seus programes electorals tinguen en compte les necessitats de les persones amb diversitat funcional



L’associació Valldigna Accessible ha dirigit un escrit als partits polítics que es presentaran en les properes eleccions municipals en Tavernes, recordant-los la importància de dissenyar una ciutat que siga accessible per a tots, un dret que consideren fonamental. Les millores que esta associació reclama afecten a les persones amb diversitat funcional, persones majors, persones dependents i altres que per alguna circumstància accidental tenen limitada alguna de les seues funcions, mobilitat reduïda, deficiència psíquica, visual o auditiva.

Valldigna Accessible proposa a totes les formacions polítiques que en els seus programes electorals contemplen mesures encaminades a aconseguir que les persones discriminades per la seua diversitat funcional puguen gaudir dels mateixos drets que la resta de la ciutadania.

Valldigna Accessible recorda als partits polítics que Tavernes encara té bastants deficiències quant a l’accessibilitat universal de les persones i que està en mans dels futurs gestors municipals eliminar les barreres actuals, així com d’impedir-ne de noves.

Finalment, Valldigna Accessible espera conéixer les propostes que, en matèria d’accessibilitat, presentaran els canditats en el seus programes electorals i es posa a disposició de totes les formacions polítiques per tal d’assessorar-les en l’esmentada matèria.

Podeu accedir al document complet amb les propostes al següent enllaç:

 Fotografies: dos exemples de graons que no haurien d'estar
-

4 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensàvem que s'havia avançat més després de les denúncies i molts suggeriments fets per l'Associació i que ací a La Cotorra hem arreplegat i hem informat moltes vegades.
Queda molt a fer i per tant us encoratgem a no defallir i a lluitar per fer un Tavernes millor i com digueu, completament accesible.
Sabeu que teniu el nostre recolzament i suport.

Anònim ha dit...

Però que us pensaveu? Si ací o fan tot a la babalà, per exèmple, tot el carrer Marjaletes, les rampes de minusvalids estan fetes desde l'estiu passat i ninguna va a "0" totes en escalonet. O quasi sempre amb un vehicle aparcat en els passos de peatons impedint el pas i sempre en la escusa " era un momentet ".
Fins i tot la policia de vegades fa la vista gorda i no hi vol interferir... tal vegada xq lis costa faena?
O la falta de llocs d'aparcaments ja que quasi tots estan ocupats per gent amb tarjetes un poc sospitoses i fan dubtar a l'hora d'agafar cotxe cuan plou, perque realment es preferix banyar-se antes de malgastar el temps pegant voltes i voltes, bo, no se si he fet arribar la meua indignació... pero realment califique a tavernes de la Valldigna com una monumental mentira

Anònim ha dit...

El que fa falta ara és tindre memòria i recordar, que des de fa molts anys lluitem des de distints llocs perquè es milloren els accessos per als discapacitats. Dic memòria perquè les eleccions estan ací i prompte serà el moment de votar. Només em val el que han fet fins ara i no el que em prometen. Això ja m’ho van prometre fa quatre anys. En este moment hem d’avaluar el que fa i per descomptat els quatre vots que hi ha en ma casa no aniran al PP. El que ells són capaços de fer ja ho sabem i ho hem patit. Ara toca votar i que cada un pague pel que ha fet.

Anònim ha dit...

Tant de bo tots es regiren per eixe principi: ¿qué has fet PP? i no que promets després de 4 legislatures manant.
Peró ens deixem embadocar per promeses que sabem no faran. I ara és d'escándol els rumors que hi ha de promeses de treball que es fan. I haurien de ser conscients que no hi ha faena per a tots i tindran faena els que en tindran.
A mi m'han dit que prompte es contractaran uns 15 treballadors no sé si seran del programa del paro ja es diu qui treballarà.