L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 886
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 2.818

diumenge, 27 de febrer de 2011

Qui juga amb foc, sol acabar cremat!!!


 No sabem qui o quins, però sembla que s'ha posat de moda anar cremant canyars i/o horts abandonats. Ara mateix, diumenge 8 de la nit-vesprada, està cremant un hort abandonat a Benifairó, prop del riu i de la depuradora. Una dotació de bombers d'Alzira està ocupada en les tasques d'extinció. Abans que ho pregunteu: No, no ha anat Manolo Vidal acompanyant l'equip de Protecció Civil com la setmana passada per apagar el foc de Benifairó. 

Doncs això: la setmana passada en tinguerem dos a Benifairó, més alguns que ens n'hem assabentat de Tavernes, zona del Vadell i també en horts abandonats i que va caldre la presència de bombers. I ens diuen que després els bombers s'han de pagar, i suposem que ho haurà de fer el propietari de l'hort que no ha encés res.

No sabem a que obeix eixe joc amb el foc. Només esperem que pillen "in fraganti" a alguns dels autors i a vore si ells també acaben cremats amb una bona multa, com a mínim.

Fotografia: L'hort que crema ara mateix a Benifairó
-

-