L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 8 de febrer del 2011

Èxit del C.Atletisme Valldigna als Campionats Autonòmics Infantils


Aquest darrer cap de setmana s'ha celebrat al Pavelló Lluís Puig de València els Campionats Autonòmics Infantils. El Club d'Atletisme la Valldigna, amb els entrebancs de no tenir cap instal·lació adequada per l'entrenament dels atletes més joves on no no disposen ni tant sols de vestuaris,  ha assolit un gran èxit: Cristian Grau ha aconseguit la tercera plaça i medalla de bronze en la prova de 1000 m. llisos, amb un temps de 3' 13'' superant en 5'' la seua millor marca.

Encara que Cristian ha estat l'únic atleta de l'escola del C.A. la Valldigna en competir, val a dir també que els atletes Javi Vilaplana (llançament de pes), Joan Soler (1.000 m. llisos) i Núria Pérez (500 m. llisos), tots ells infantils de 1r  any, han estat a punt d'aconseguir la marca mínima per poder participar al Campionant Autonòmic. 

El tercer lloc de Cristian, infantil de 2n any, ha estat fruit del treball constat de l'entrenadora Bea Bosch que amb gran paciència, i lluitant contra les deficiències de les instal·lacions, a més de professionalitat, ha dut l'atletisme valler a quotes mai imaginades. El proper cap de setmana competiran en la categoria de cadets, Rafa Grau i Santiago Hernández, i en la categoria absoluta, Jordi Moreno.

Jordi, que corre al club Fem Camí de Mislata, ha aconseguit aquest cap de setmana la marca de 7'' 49'' que li dóna el pas a la final dels 60 metres llisos. Parlant amb Jordi sobre els campionants i els entrenaments que li programa Bea, es queixava que entrena en condicions precàries i la majoria de dies s'ha de desplaçar a Gandia per poder fer-ho en condicions normals, ja que amb els entrenaments que fa al camp del Vergeret, s'exposa a patir una lesió que pot tirar per terra tota la temporada.

Bea Bosch després de parlar de l'èxit de Cristian Grau ens ha comentat que espera molts més èxits dels seus deixebles, ja que la temporada de pista a l'aire lliure comença ja prompte, i a més a més dels atletes cadets i infantils,  també competiran els benjamins i alevins.

- Club Atletisme Valldigna
-