L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de febrer del 2011

LA MIRADA - IRÒNICA- DE LA COTORRA: Incendis a Benifairó


Un incendi es declara ahir a poqueta nit al Barranc de Malet de Benifairó. Ens diuen que sense cap conseqüència en haver-se controlat en poc de temps. Es donava la circumstància que en aqueix mateix moment l'ajuntament de Benifairó celebrava un ple municipal. I era el segon després del de dilluns.

Però la notícia més important no és aquesta, sinó que  ja es parla de la possibilitat que Tavernes i Benifairó mancomunen un servei de bombers local que faria Protecció Civil, i que el cap màxim del servei mancomunat sería l'alcalde de Tavernes i que, com a representant de la localitat més gran, podría dur la tasca de coordinació i les declaracions a la premsa.

Un primer assaig d'eixa possible coordinació es va ralitzar la nit de dilluns, amb l'incendi que va cremar un canyar de Benifairó prop de l'assut del Maltés i del qual La Cotorra informava eixa mateixa nit. El diari "Las Provincias" recull  ja les primeres manifestacions del que podria ser  el futur coordinador en cap:  

Aunque las llamas estaban en el término de Benifairó, la policía vallera actuó en el siniestro. El propio alcalde de Tavernes de la Valldigna, Manolo Vidal, se desplazó hasta la zona y coordinó la forma de llegar hasta las llamas de la forma más eficaz.
«Debemos destacar la brillante actuación de nuestra policía, los bomberos y los voluntarios de Protección Civil, el fuego fue controlado con mucha rapidez pese al fuerte viento», destacó el alcalde.


Açò més seriosament: aquestes manifestacions de l'alcalde de Tavernes fetes sobre un succeït de Benifairó han deixat als responsables de l'ajuntament de Benifairó amb la boca oberta i més quan la seua Policia Local va avisar el 112 i acompanyaren a tots els efectius i estaren al lloc fins passades les 11'30 de la nit, mentre altres ja se n'havien anat. 

Li ho hem contat a  la nostra Cotorra i s'ho pres tot a xirigota. Ens ha dit: "Va, va que no passa res. Com Jesús no es torna a presentar i Manolo sí, almenys que algú s'emporte el mérit".

¿I caldrà fer també una menció especial al mitjans de comunicació que es desplaçaren d'urgència al lloc per aconseguir fotos? La nostra Cotorra també va estar avisada i va anar amb la seua càmara, però com que va tindre por de cremar-se les ales, no es va acostar molt al foc. L'única fotografia que va fer ja la mostrràrem ahir i no és massa bona, però va... bé està! Almenys, és nostra!

3 comentaris:

parlophone ha dit...

S'en recordeu de la marca aquella de giradiscs que es dia LA VOZ DE SU AMO?
No sabia jo que tenia sucursals a la premsa local!!!

Anònim ha dit...

En caso de que Protección Civil independientemente de que llevase a cabo este cometido que me parecería muy bien porque están muy preparados en todas las actuaciones en las cuales he podido verlos, fáltaría que se le dotase de más medios ..

Anònim ha dit...

perdonat pero no sabia que el señor alcalde tenia dotes de bombero no sera que es aprendiz de todo maestro de nada