L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA:El fals pebre negres


No anem a descobrir la importància de tindre carrers amb arbres i zones enjardinades. No cal que parlem massa del tema i com el fet de tindre arbres a les voreres comporta una espècie de "peatge" que la ciutat ha de  pagar: podar, netejar de branques seques, baixes o massa altes, arreplegar les fulles i altres deixalles...

De vegades és dificil comprendre els criteris seguits per triar aquest o l'altre arbre, perquè hi ha alguns que ho deixen tot brut. És el cas d'uns arbrets, coneguts per alguns amb el nom de "fals pebre negre" que deixa caure milers i milers de boletes, semblants a eixa espècia, i que embruta carrers en ser xafades per la gent quan passa o dins del procés natural de podriment. Ho podeu vore en les fotos del Passeig Lepanto-Colon.

¿Culpa dels arbres o de qui ha de netejar les vies urbanes? Pensem que més bé el segon cas  més encara quan està perfectament comprovat que fa mesos i mesos que no han netejat com cal. Sort que d'ací uns dies es farà la matinal motera i, els passejos quedaran nets i polits. Temps al temps. I fins una temporadeta més.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

En la meua opinió, pense que la política es un mecanisme que no busca la millor solució per als problemes i que a més, en crea de nous.
Els fets son el mal estat de les zones verdes a la ciutat. Clar, el mantindre una zona verda no algo que cride l'atenció del ciutadans. Ara bé, si es fa un nou parc, això si que es notícia, doncs fem-ho.
Que es queixen del mal estat d'alguns accessos per a minusválids! Doncs abans de les eleccions, fem un remendo i vots a la butjaca!
Aquest es el mecanisme de pensament dels nostres polítics, als fets em remet. No podem deixar els nostres diners i el poder de decissió, en gent que actua i pensa d'aquesta manera.
El diners son per fer coses que beneficien al poble, obres ben pensades, amb un rigorós estudi, amb la col.laboració ciutadana (exposició, referendum, etc) que puga aportar idees, pegues, ...etc. I no val allò de utilitzar els diners de tot el poble, per fer obres de presa i corrent amb vistes electoralistes o propagandistes!