L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.445
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 31.722

dijous, 3 de febrer de 2011

Pinten amb graffits la biblioteca de Simat


"Estem indignats, però no podran amb nosaltres. Continuem treballant amb il·lusió i amb moltes ganes per fer un Simat millor i donar tot tipus de servicis a la nostra població" són les paraules de l'alcaldessa de Simat , Agustina Brines, en donar a conéixer el fet vandàlic que ha patit la Biblioteca de Simat.

Els cerrils de torn, una vegada més, han tornat a embrutar edificis públics de la localitat amb pintures que representen creus invertides. Primer va ser el monestir, despres la mesquita de Xara i ara li ha tocat a la biblioteca que s'ha d'inaugurar demà, divendres, a partir de les 7.
L'ajuntament de Simat no ha ajornat aquesta inauguració encara que ara haurà de dedicar diners i esforços per netejar, i com que s'han fet damunt de pedra costarà més. Els fets s'han posat en coneixement de la Guardia Civil.

- Fotografia: Ajuntament de Simat
-