L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.520
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 8.663

dijous, 3 de febrer de 2011

El portaveu del Bloc, Jordi Juan, nou doctor en matemàtiques per la UPV
Jordi Juan Huguet, regidor i portaveu del Bloc de Tavernes, va assolir ahir  dilluns el grau de "Doctor en Matemàtiques" després de la defensa de la seua tesi doctoral a la  Universitat Politècnica de València (UPV).  El treball de recerca amb el qual aconsegueix el màxim grau acadèmic universitari ha estat dirigit pels doctors José Bonet i Antonio Galbis i porta per títol  "Iterats d'operadors en derivades parcials i funcions amb valors vectorials en classes no-quasi analítiques". El tribunal per unanimitat el va qualificar amb la màxima nota "Excel·lent cum laude" i va obtenir a més la Menció Europea.

El tribunal va estar format pels doctors en Matemàtiques, Carmina Fernández (Universitat de València) que va exercir de presidenta; Javier Sanz (Universitat de Valladolid) que va exercir de secretari i Leonhard Frerick (Universitat de Trier - Alemanya); Luigi Rodino i Alesandro Oliaro (tots dos de la Universitat de Torí - Itàlia) com a vocals. Els components van felicitar al nou doctor tant per la tesi com per l'ingent treball investigador que comportava.

Jordi Juan, de 27 anys, es va llicenciar en Ciències Matemàtiques per la Universitat de València  l'any 2006 amb les màximes qualificacions. Va obtenir el "Premi Nacional de Matemàticas Fi de Carrera" del Ministeri d'Educació i Ciència, la Menció al Rendiment Acadèmic de la Generalitat Valenciana i el Premi Extraordinari de la Universitat de València.

Després de ser becat pel Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) per ampliar estudis, Jordi Juan es va incorporar com a investigador en l'Institut de Matemàtica Pura i Aplicada de la UPV. Actualment és professor d'aquesta matèria a la Universitat de València, treball que compagina amb les tasques pròpies de regidor i portaveu del Bloc en Tavernes.

- Nota remesa pel Bloc 
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!A vore si hi hà sort a la UPV, encara que amb els retalls a l'educació, cada vegada és més difícil accedir a una plaça de professor universitari amb dedicació completa!

foraster ha dit...

Moltes felicitats a en Jordi i a la seva família.

Me n'alegre molt.

D'altra banda, voldria donar-li un consell a en Jordi. Si vol acceptar-lo o no, allà éll.

No et dediques a la política perquè, ni la política, ni aquest país et mereixen i menys si ho fas en una formació com el Bloc, una formació d'obediència estrictament valenciana, que només defensa els interessos dels valencians/es i que la mateixa societat a la que representa i denfensa la rebuja.

Persones com tu no les volen a la política. Per a poder arribar molt alt en política no has de ser una persona acadèmicament i professional d'alta valua. Quan més inútil sigues, més alt arribes i a les proves de tot arreu em remetesc.

La majoria dels que es dediquen a la política ho fan per necessitat, ja que no tenen altra cosa més interessant de la què viure i ben poques coses més saben fer bé. Tu, com sembla ser, no necessites viure de la política i estàs en ella per convicció i ideals i per això et recomane, pel teu bé personal i professional, no et fiques. No paga la pena perdre el temps i si no, ja veuràs el resultat de les properes eleccions a Tavernes i al País Valencià. Decebedors! totalment.

Anònim ha dit...

Enhorabona!Llàstima que no hi haja Premi Nobel de Matemàtiques!

Anònim ha dit...

"Hola Jordi, volem felicitar-te i donar-te la nostra mes sincera enhorabona pel teu Doctorat en Matemàtiques. som: Andres i Maribel amics dels teus tios Angela i Arturo de Torres Torres. JORDI ERES UN 'CRAK' adéu GUAPO."

Anònim ha dit...

Enorabona!Encara que a les ciencies exactes hi hà poc de futur, espere que et vaja molt bé!