L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 25 de febrer del 2011

Una vida de superació: Mariano Carbó Solanes


Ahir a l’edat de 80 anys ens va deixar Mariano Carbó Solanes, vicepresident de l’Associació Valldigna Accessible. Li va tocar viure amb una diversitat funcional física, en una època en què no era gens fàcil eixir endavant, no obstant això no sols va ser capaç de tindre una vida plena, sinó que a més, va ser capaç d’educar, a generacions de Vallers des d’un esport, tan volgut per a ell com va ser el futbol, que portava tota la vida al seu cor “blau-grana”.
Un home amb tanta força i personalitat que, durant els últims anys de la seua vida, em va ajudar a crear un moviment social, que milloraria la qualitat de vida de tots els ciutadans de la Valldigna. Molts de vosaltres el recordareu per haver-lo vist pel camp de futbol, amb el seu inseparable pur havà. Jo el recorde a més reclamant els drets del col·lectiu amb diversitat funcional. Mariano volia que qualsevol xiquet poguera accedir a l’educació que ell no va poder accedir de forma plena, i que tinguera l’oportunitat de lluitar per un treball i una vida digna.
Va ser evidentment un avançat a la seua època, un dels primers precursors de la vida independent. Va viure la seua vida tal com va voler, superant les adversitats sense parar, i expressant les seues idees i pensaments de forma clara, racional i moderada.
Descanse en pau.
Francisco J. Chordá – President de Valldigna Accessible


L'equip de La Cotora aprofita l'avinentesa per fer palés el seu condol a familiars i amics. Descanse en pau.

2 comentaris:

barcelonista i exjugador del futbol base ha dit...

I, com no, sempre aconsellant la gent jove i fent-la partícip del seu amor al futbol base, en general, i, al FCB, en particular. A més, de ser un gran amic de tots els seus amics, i de tots els barcelonistes de la valldigna.

D.E.P

Exjugador roget (no tècnic, tampoc tècnic de so) ha dit...

Des d'ací propose que el torneig de futbol base porte a partir d'ara el seu nom. Seria una bona manera d'honrar la seua memòria.