L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 22 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Només valen palmeres.... i el morrut roig s'ha posat content!



Un dels nostres lectos ens avisava en un comentari de la tala d'arbres i pins a l'Avinguda de la Marina de la platja. Efectivament, la tala s'ha produït i les fotografies que podeu vore dalt són només un petit exemple dels arbres tallats. "Tocons" hi ha per tot arreu de l'avinguda i ara només llueixen les palmeres.I que conste no tenim res en contra de les palmeres.

No sabem els criteris, perquè no els diuen, de posar palmeres per tot arreu del poble i platja. Potser siga per l'ombra tan espessa que donen i que refreda molt a l'estiu o potser siga perquè ara estan de rebaixa. Pensem si encara se'n plantaran més, de palmeres, i suposem que hauran pensat i posat els mitjans perquè el "morrut roig" no les fota en uns poc anys. Com sentiem dir l'altre dia a un veí, al pas que anem caldra canviar el nom del poble i dir-li Tavernes de la Palmera.

De tota manera, alguns pins ens queden encara, ben verds i esponerosos.  I per cert pinyoners. Els hem localitzat a la urbanització del Sector 12, enmig de les obres que s'hi fan. Davall teniu un fotografia. ¿ Vol dir això de les obres que als pins els queda només una tallada de cabells? Vorem, vorem.... Estarem amatents.

 -

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja ho faran tot pols! s'han gastat els diners i a més ens han deixat el poble i la platja un desastre. Vota PP, confiança!. Una barrà en lo llom!