L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de febrer del 2011

Preelectorals: Hi ha hagut dimissions al si del PSOE

L'aigua del riu polític sol baixar tèrbola i una mica rebolicada en temps preelectorals A Tavernes, aquestes diguem-ne convulsions, van afectar fa uns mesos el partit Esquerra Unida d'on van eixir  un nombre dels seus membres (inclòs el veterà i degà de la política local Cándido Jiménez sembla ser que seguirà eixe camí) per a passar a formar part d'una nova formació política: Iniciativa per Tavernes.

 Ara, aquestes mateixes convulsions han acabat esguitant el principal partit de l'oposició, el PSPV-PSOE, on fa uns dies va presentar la seua dimissió Rocio Matamoros Valdés, secretària de Formació i Cultura, per discrepàncies importants amb l'executiva. 

Caldrà esperar per a saber si hi haurà més dimissions per causes semblants dins d'aquest partit. Hem sentit rumors de què açò podria succeir, com també que dels actuals regidors socialistes només repetirâ la candidata a l’alcaldia, la independent Carmen Canet.

Els tindrem informats.
-

5 comentaris:

vicent ha dit...

Conec Rocio i m'agradaria saber el o els motius pels quals s'ha donat de baixa al PSOE, ja que això de discrepàncies amb l'Executiva no em convenç. Sense saber-ho i considerant la persona de què es tracta, segur que no serà per protagonisme o qüestions persona, seran coses de calat i d'importància per a una militant convençuda com és Rocio.

Una gran baixa per als del PSOE local i una llàstima per als qui, com jo, encara creiem amb la democràcia interna dels partits i amb que, des de dins dels òrgans dels partits, es podrà reformar i rehabilitar la democràcia a aquests país, el nostre en primer lloc i després a l'estat.

Anònim ha dit...

Gracias por tu comentario, seguramente me conoces y también mis ideas.Pero defender las ideas socialistas, la democracia,la libre elección, dentro y fuera del partido es una utopía, según dicen.
Yo la defenderé siempre.
No soy un muñeco para manipular.
Espero que el pueblo despierte.
Un saludo. Rocío.











































No soy un muñequito para manipular

Anònim ha dit...

Ets una persona molt vàlida, Rocío, però hauries de pensar que el PSOE ja no té res de socialista. És una simple màquina de poder i com tal màquina ara i adés l'hem de pintar perquè semble nova. Inla pinten per fora amb una capa d'això i d'allò, que només governen obliden per fer polítiques al revés.
No cal que et pose exemples. Tu ho saps millor que jo: política neoliberal i de centro-dreta màxim, per no dir de dret.

vicent ha dit...

I massa que em coneixes.

Ja em parlarem quan ens trobem junts.

Anònim ha dit...

pues creo, que a luchar por lo que pensamos. Y no rendirmos, por nosotros y para nosotros!