L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de febrer del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: NO PASSA RES.... PER ARA.


Encara no fa un mes ens queixàvem i denunciàvem, i era ja l'enèsima vegada, l'estat d'abandó d'alguns solars del poble - si parlem dels de la platja és per començar a plorar -  i com el govern municipal del PP era incapaç d'aplicar l'ordenança de solars que ell mateix va proposar i aprovar fa unes legislatures. Ací teniu el darrer enllaç sobre el tema: 


Doncs bé, els nostres temors es van acomplint i no perquè es poT convertir en un femer - ja ho són- o perquè presenta un alt grau de perillositat per als xiquets que els usen per jugar. Divendres per la nit, segons ens han informat uns veïns, es va calar foc a la malesa del solar i va haver d'acudir els agents de la Policia Local , encara que mentre arribaven a apagar el foc, els poals d'aigua del pròxim restaurant Tomás van servir per evitar que les flames s'escamparen. 

A tot això, els veïns ens conten com la gent que eixia de la zona esportiva, veia el foc i com si res, seguia el seu camí com si la cosa no anara amb ells. Una mostra més dell pasotisme i falta d'implicació ciutadana en els temes de la ciutat i això és el fruit d'anys i anys de falta de participació ciutadana, de falta de la manca d'implicació en els assumptes municipals. És el resultat de la política que ha seguit anys i anys el nostre govern municipal a pesar de les promeses de fomentar la participació ciutadana que tenia al seu programa electoral. Així ens va: la reacció de la gent que veia el foc i ni es molestava en fer res, segons ens conten. Al final, una telefonada d'un veí a la Policia Local va solucionar el tema.

- Agraïm al veï la comunicació i les fotos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És vergonyós l'estat en que es troba no sols aquest solar, sinó en general tota la zona de l'eixample de la Avguda de Malta. Els parterres de la Avgda ja no tenen ni les gomes per degoteig.
Aprofite també cotorra per a fer-te sabedora d'un fet molt greu.
A l'avinguda de la Marina, a la Platja han sigut talats TOTS el pins pinaster.Sols queden les palmeres. Han acabat amb uns pins de 45-50 anys en tres dies.El cinisme d'aquests urbanistes no te fí; en comtes de repoblar anem empobrint l'espai públic.
Estaria interessant publicares una noticia al respecte cotorra.