L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Un gran poble de matalafers!


Fa un mes escàs que es va inaugurar i ja fa una setmana que està d'obres. Som el poble del matalafer, sempre estem fent, desfent i refent. I caldria saber a qui s'ha de demanar responsabilitats perquè  fer, desfer i refer vol dir increment de costos, eixir-se'n del pressupost, més despeses i més endeutament municipal.

Ara li ha tocat el torn a la zona de jocs infantils del parquet infantil contruït davant de la piscina. Tot el pis d'obra i arena s'ha alçat i s'està canviant per un altre més suau i bla, del mateix estil al que hi ha en altres zones de jocs, per tal d'evitar colps, arraps i blaures dels xiquets i xiquetes que hi juguen amb els aparells.

Serà la solució definitiva? Amb el temps ho sabrem perquè ja ho vam dir: enguany no ha plogut però ens temem que, quan ploga a bots i barrals, la capa de terra de les "muntanyetes" convertida en fang omplirà el parc. Tant de bon ens enganyàrem!
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soc el burret del parc.
Sols volia dir que des de que estic asi tancat no deixe de sentir, de tot aquell que ve a vorem, la llastima que done, el poc espai que tinc,.... Pues si, estic trist i deprimit, nomes cal mirarme la cara que faig.
A més, no se com explicar-ho pero tinc 2 forats a una de les pates i casi no hem puc ni sostindre dret.
PER FAVOR, A QUE ESPEREN PER TRAUREM D´ACI A MI I A LA RESTA D´ANIMALS!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola burret, soc el patet!. M´ha dit un pardalet que fins que no passen les eleccions no podrem eixir d´ací. No ens deixaràn ni anar a votar! Però no passa res, perquè el 23 de maig ja estarem tots al carrer, nosaltres i els del PP!
Per cert burret, tu saps si estem legalitzats al parc?

Anònim ha dit...

i algú pot dirme perque han llevat els tubs que havien pintat de colors i que els xiquets jugaven a pasar per dins o per dalt,perque van durar una setmana i els van llevar era per falta de pago?.

Anònim ha dit...

Si els animalets volem eixir no voteu al PP i aixi sera de l'unica manera que ens trauran. Vergonyos el estat dels animals.

Palometa ha dit...

El problema és que s'havia d'inaugurar el Parc, fora com fora, que vénen eleccions i no podien permetre que encara estaguéren en obres. Tanta pressa tenien en que s'obrira (total per a que quatre vàndals acaben destrossant-lo i omplint-lo de pintades) que no van pensar ni en cap nom per al parc.

El que passa a este poble, és vergonyós. L'ajuntament es gasta els diners no se sap amb què i la ciutat esta feta un autèntic asco! El nou parc està per acabar, la piscin està per acabar, l'institut està també a mitges (segons tinc entés viuen aïllats) i el pavelló multiusos que anàven a fer als antics campets de futbol 7 s'ha quedat a mitges i és una autèntica 'xapussa'.

Del Parc del Cantalot res se n'ha sabut més que es va colocar un cartell i unes quantes màquines van remoure un poc de terra, Tavernes anava a ser 'ciutat WIFI' i ni tansols el de la Biblioteca es pot agarrar, la mancança de serveis a la platja és impresionant, la falta d'inversions en cultura i en festes i sobretot en les Festes del Poble és aberrant. El poble està molt però que molt brut, l'avinguda de Malta dóna pena, els solars abandonats creixen cada vegada més i embruten la imatge del poble. El parquet que es va construir al costat de la carretera de la mar i que havia de ser per que la gent anara a passejar, a passar les vesprada...etc, està totalment desatés i en ruines, la cavalcada de reis dóna pena de vore.... El PP ha enganyat els ciutadans de Tavernes amb l PAI i amb altres urbitzacions.

PERÒ NO PASSA RES, TRANQUILS, PERQUE EL PP TORNARÀ A GUANYAR. AÇÒ ÉS TAVERNES AMCIS.

Anònim ha dit...

Quin preu han de pagar els animals per a que el PP torne a obtindre la majoria absoluta?

Anònim ha dit...

un claro ejemplo del "desgobierno",ayer fui con mis hijos, un mes después de la "inauguración", y la zona recreativa está vallada y cerrada al público. ¿Cómo puede ser que inauguren un parque al que le quedaban 4 meses de trabajos para terminarlo.
En cuanto al tema de la piscina que hace ya, ni se sabe los meses que tenía que estar abierta, continua cerrada. Los lumbreras que tenemos, la van abrirán en época de fallas y pascuas, que la gente esta de fiesta y no creo que acuda en masa, y después el verano ya está ahí... en fin... es lo que hay... solo queda esperar que en las próximas elecciones haya un cambio de gobierno, que tanta falta hace, y que entre gente a gobernar con mínimo de conocimientos académicos y con un poco más de saber hacer.

M.Alberola ha dit...

pareix ser que la burreta van intentar furtar-la, li van nugar una corda a les pates i van vore si podien pujar-la per dalt, de ahí les ferides que te, quina gentola...