L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de febrer del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Previndre millor que curar?


Les obres de l'Avinguda de la Marina, a la platja avancen. I conjuntament apareixen els primers "peros", o almenys és que ens està arribant. Uns "peros" derivats de l'estretament de la calçada, el lloc per on circulen els cotxes, de tal manera que molts de vosaltres ja ens plantegeu si hi cabran dos vehicles.

Si l'amplitud és la que s'observa a les fotografies, tot apunta a indicar que no: un cotxe darrere un altre, com si fora una fila d'indis-cotxes.  I sembla ser que  no hi ha previst  cap lloc on puga parar l'autobús o qualsevol vehicle d'urgència, siga bombers, policia, ambulància...

No sembla, pel que s'observa, que al llarg de  l'avinguda s'hagen previst  llocs on parar l'autobús perquè puge i baixe la gent. I això vol dir, primer que res, cues i retencions. Temps al temps.

I de segon, problemes per a circular els cotxes d'urgència. A no ser que volen i passen per dalt volant. ¿S'imagineu una ambulància que vulga eixir d'urgència i estiga enfront de Luna Park i l'autobús a meitat avinguda? ¿S'ho imagineu? Millor ni pensar-ho.

Rectificar és de savis i previndre és millor que curar. Doncs, això!
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No et preokupes cotorra que l'ambulancia vindrà del poble o de gandia

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens preocupem de l'existència de l'ambulància, dels bombers o de qualsevol servei d'urgència perquè sabem els hi ha, sinó com diguem, de que els carrers i avingudes tinguen les condicions perquè el seu servei siga àgil i sense problemes.

Avui mateix una de les persones que ens havia parlat de la falta de rebaixos en l'avinguda per a persones amb discapacitat física i per entrar als garajos ens diu que després de feta la faena s'ha hagut de fer de nou per habilitar els rebaixos.

I ens preguntem per què calen denuncies o queixes per rectificar les coses quan haurien d'estar ben fetes des del primer moment. I més quan són evidents.

silmin ha dit...

Sempre quedarà l'ambuvici, nigar el malalt a una vici amb una cordeta d'espart (per això de mantindre les tradicions) i traure'l fora de l'urb (a Bambú?) i allí pujar-lo a l'ambulància.

A l'últim paragraf no se com respondre, si inútil= no útil, com dir-li a algú que sempre que no fa resta i quan fa encara resta més? "antútil"?

Anònim ha dit...

doncs jo vaig entrar a preguntar una cosa i en eixir ja havien posat el paviment de l'acera, qüestió de segons! molt fort, pareix que són aceres prefabricades.