L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de febrer del 2011

La Junta Directiva de FEMECV tindrà un representant de la Valldigna .

El membre del GMValldigna, Paco Sales és el nou directiu de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana i s'encarregarà de l'àrea de la Vocalia d'Activador de Senderistes.

El valldignenc porta molts anys vinculat al muntanyisme. Nascut a Tavernes, té 53 anys i és directiu i membre fundador del Grup Muntanya Valldigna i soci del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna des de fa 26 anys.

Paco Sales assumeix aquest important càrrec dins de la FEMECV, representant al gran col·lectiu  que són els senderistes. Cal significar que en l'actualitat en tot el País València  hi ha quasi 15.000 muntanyencs federats i el col·lectiu guanya adeptes dia a dia.
        
Sales ha declarat que una de les seues principals funcions serà representar als senderistes, arreplegar els seus suggeriments per a fer-les arribar a l'Assemblea General  i a les administracions. Té previst entrevistar-se amb les autoritats dels ajuntaments i la Mancomunitat de la Valldigna per fer-los arribar les principals inquietuds del col·lectiu  així com informar-los de l'estat en què es troben les sendes de la Valldigna, molt concorregudes per senderistes durant tot l'any.

- Nota del GMVAlldigna. Fotografia: GMVAlldigna
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, saps que els vídeos que poses no és veuen ?

De ha dit...

La muntanya i els videos si que tenen que vore..... ai mare

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que es referirá al video sobre l'arreplegada de firmes per a l'educació infantil que està en un altre tema. Es veu perfectament només clicar damunt de l'enllaç,
Comprove si li cal algun programa tipus flash player o similar.

No hem canviat de lloc el comentari per tal que aquesta persona puga llegir la contestació.

de ha dit...

Si, si argumenta molt bé la designació de Paco Sales amb que els vídeos no es veuen....