L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de febrer del 2011

Cavallers, va de bo!!! El Bloc inicia el dilluns el ball de les llistes electorals

 
La Cotorra ha sabut que el pròxim dilluns el Bloc té convocada una assemblea de militants i simpatitzants per votar la composició final de la candidatura municipal. Per tant, serà a partir del dimars quan es conega el nom de les 16 persones que acompanyaran al que per ara es el candidat més jove a l'alcaldia de Tavernes, el professor universitari Jordi Joan, de 27 anys.

Ens han contat que el Bloc ha fet una aposta decidida  per la gent jove i és una persona jove, molt ben preparada i amb l'experiencia que li dóna els quatre anys de regidor i portaveu municipal del Bloc.

El Bloc, ens diuen, està convençut que només gent jove i preparada com la que ells presenten serà capac de redreçar el rumb negatiu i traure del pou a Tavernes. I que ara més que mai cal gent jove, amb il·lusió i empenta i sobre tot amb idees i nous projectes per canviar  la ciutat i crear les bases del Tavernes del futur.

Però no és el Bloc, l'únic que es mou. De diferents fonts ens arribem els primers components de la llista del PSOE. Tenim diferents versions dels cinc primers, segons qui ho diu entre ells gent de PSOE, però totes coincideixen en els tres primers llocs que estarien ocupats com a cap de llista per Carmen Canet, de 55 anys, independent; Victor Borràs anirà de segon i de tercer, una novetat: Pilar Altur, que treballa de mestra a Catalunya i que està molt relacionada familiarment amb un dels germans d'una de les funeràries del poble. 

I també es parla del professor d'informatica de l'EPA, Luis Giner, i d'un cantador de albaes d'eixa mateixa escola, Matildo Sanpere, que podríen anar de número quatre i cinc, o a l'inrevés.  I es diu que la dona de l'actual portaveu, Salvador Blasco, també va a la llista. 

I un altra que serà rumor i parladuria fins que no es confirmen: la setena llista naixeria a la platja amb el nom de "Alternativa per Tavernes" i tindria com a cap de llista Carlos Giner, del sector immobiliari, i de segon aniria un dels  fills d'un conegut restaurant.

Fotografia: Els regidos del Bloc, Llum Sansaloni i Jordi Joan, encapçalaran la llista
-
-

12 comentaris:

Cortocircuito, la película ha dit...

Els rumors eixos que circulaven sobre la candidatura vallera del partit Solidaritat Catalana de Laporta, han quedat en fum de botja? En saps alguna cosa? Gràcies, Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Només sabem que no sabem res. De tota manera, potser que a partir de la setmana vinent la incògnita respecte a alguns personatges quede clara.
És tot. Per ara.

Anònim ha dit...

Voleu dir que s'eligiràn els llocs de llista del 2 al 17?
Però si els 3 primers llocs ja estàn més que clars, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pel que sabem i segons els estatuts volem dir que l'assemblea votarà la proposta de candidatura municipal proposada per l'executiva local i que cal pensar compta l'acord del cap de llista.
Això no lleva perquè qualsevol afiliat puga presentar-se com a cap de llista alternatiu i oferir la seua llista alternativa.
o siga que realment, i encara que tothom dóna com a fet que Jordi Joan és el candidat del Bloc, oficialment ho serà a partir d'eixe moment.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aclariment: El mot personatge usat en el segon comentari no té cap valor despectiu envers cap persona, institució o partit.

Simplement és un més dels usos estereotipas que té la paraula (un personatge artístic, un personatge famós, un personatge esportiu, un personatge popular o un personatge polític). Voler vore més enllà és buscar cinc peus al gat.

P.e: un titular de premsa:
1- Josep Duran i Lleida, elegido Personaje Político del Año 2010

2- Un enquesta de TVE
¿Cuál fue el personaje político más influyente de la Transición?


El que hem dit: voler buscar cinc peus al gat i escuses només per enviar-nos un comentari acusant-nos de sectaris i dir que volem que desapareguen de la lluita ( ¿o serà contesa?) electoral tots els partits excepte el Bloc.

Doncs, no.

Josep ha dit...

M'ha arribat la noticia que a Benifairó s'ha creat una llista d'una Candidatura Unitària Popular, CUP, i crec que és una excelent noticia, ja que els partits tradicionals, que fins ara han governat, no han fet res per canviar la manera de fer poble. Espere alguna vegada a Tavernes es puga fer una CUP....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament. La cosa es mou des de fa alguns mesos, però ara ja està clar que va endavant i l'encapçala Josep Lluís Ferrando, persona que ens va informar del que es coïa i del qual hem tingut l'honor de publicar alguns articles d'opinió. Potser perquè som sectaris...

Anònim ha dit...

Cotorra no sé perquè fas cas. Hi ha gent que vol tindre-ho tot controlat, no vore ningun lloc que no controlen. I fan això : buscar qualsevol excusa per tirar al fetge, i més ara que venen eleccions. I si no volares o tingueres les ales trencades, per a ells millor que millor.
Per cert, anunciares la possibilitat d'una nova llista de la platja i hui en el LLevant la confirmació. I no crec en casualitats. Et lligen massa i per això alguns no et volen.
Així que, tranquila i ni cas. Que llegir-te no és obligat. I que prenguen tranquilitzant si estan nerviosos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic, no vas per bon camí. Ací hi ha un equip de gent. I vosté ja sap el que vol dir un equip.

I de rapinyaries res. Ens nodrim del que llegim a la premsa, ens diuen i ens envien. I només un partit, repetim només un, se'n recorda de donar-nos menjar.

Hi ha un altre que ens ha donat unes cosetes, però li hem de dir que no hem pogut menjar-nos-les en no ser coses que mengem ací: clar i ras, el que faça un diputat català al parlament espanyol, encara que nosaltres el tema de la llengua el tenim clar, doncs no!.

Eixe mateix partit ens va enviar unes cosetes sobre el seu candidat i la presentació d'un llibre, i al pap que va anar.

No busque cinc peus al gat, que no en té. I acabem ja el tema, si's plau.

Anònim ha dit...

No és Josep Lluís Ferrando, és Josep Lluís Alberola, no confondre amb el candidat del PP!!. Gràcies. La cup

Ramon_platja ha dit...

Com cada vegada que a Tavernes es fan eleccions, aquesta llista del BLOC serà la millor. Gent amb il·lusió, ganes i que entra o està en política per a treballar, no per a poder viure d'ella. I ho se de primeras mà!

Anònim ha dit...

Amic Ramón_Platja, els millors no sempre guanyen! Com cada vegada que a Tavernes es fan eleccions!