L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de juliol del 2008

De ètica


Publica “Las Provincias 29-07-2008”
Desde el gobierno vallero se considera "poco ético que algunas personas se dediquen a gravar y colgar en la red imágenes de animales moribundos. Ese comportamiento no ayuda en nada y sólo refleja una falta de humanidad el jugar con ese tipo de imagenes”.


Per al·lusions:
  • La Cotorra ha informat. Després d’avisar que són crues, no hem obligat a ningú a vore unes imatges que són tan ètiques com les que estem farts de vore per TV, cine o premsa de xiquets, dones i homes mutilats, ciutats destrossades i arrasades per la guerra de Iraq (Gràcies als senyors del PP, gràcies Sr. Aznar tots a favor de la intervenció USA).
  • Són imatges tan ètiques com les que veiem d’altres punts d’Àfrica o Amèrica, amb malalties per falta d’atenció sanitària o menjar, mentre els governs dediquen diners a armament.
    Són tan ètiques com les imatges de morts per accident de trànsit, per tifons o per terratrèmols, o per epidèmies, o de xiquets amb SIDA a Africa amb què ens obsequien les televisions a hora de dinar o sopar.

  • ¿O aquestes imatges, d’animals i no de persones, no són ètiques perquè poden afectar la credibilitat del govern de l’ajuntament?

  • I d’humanitat, a La Cotorra li’n sobra, per això ha penjat les imatges en vídeo DEU DIES DESPRÉS perquè teníem CONFIANÇA (¿Us sona la paraula?) a les SOLUCIONS (Us sona?). No ens ha agradat haver-ho de fer, però ja havien passat moltes dies i la cosa seguia d’igual a pitjor. I que millor humanitat que obligar-vos a actuar i evitar més mortaltat!

  • La Cotorra no ha jugat amb les imatges, HA INFORMAT del que ha passat amb el millor testimoni veraç que teníem: LES IMATGES. Una informació que pensem servirà als qui durant dies i dies no s’han acostat per a res al llac.

Si em ofés algú amb les imatges, demanem disculpes. El dret a la informació és constitucional i no tenim culpa que la realitat siga com és i no com ens l'han pintat avui els diaris.

Us obsequiem amb una imatge ètica que tardareu temps a tornar a vore. ¿Per culpa de qui?


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per informar del que está passant a la valldigna. Molts de nosaltres no sabem de la missa la meitat. Per tant continua amb la feina eixa. Enhorabona.

Una llàstima lo dels anecs. Es indesent.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies pel recolzament.

Ho intentem. Pero cal també que tots ens impliquem denunciant o informant d'allò que passa.

Anònim ha dit...

A mi el que més gràcia em fa es que es posen a tirar aigua potable dins del llac per oxigenar... Com si això fos una solució contra la salmonelosis o botulisme!
El que fan es prou el ridícul!

Anònim ha dit...

¿I és ètic pagar 6000 euros a una empresa de fora per un informe a favor quan el dels tècnics municipals era negatiu?
¿És etic el sou que cobren alguns quan en situacions com estes estan rascant-se la panxa?