L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

diumenge, 13 de juliol de 2008

Alguns joves s’ho passen bé.... amb gamberrades

A Tavernes no té hi ha molts locals per a la joventut, i menys si són menors. El govern municipal del PP ve anunciant des de fa mesos la inauguració immediata del Casal, però bé... tot igual! Alguns dels nostres joves es busquen les diversions i no han trobat cosa millor, en les caloroses nits de l’estiu, que entretindre’s en abocar i tombar contenidors de fems i papers.
I encara tenim sort i hem de donar gràcies al servei de vigilància establit! Si no.... la Cotorrra no es vol ni imaginar que passaria durant la febra del dissabte nit!
I encara sort que les discoteques no demanen el DNI moltes vegades i així alguns no vaguen pels carrers les matinades del dissabte.

Cap comentari: