L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dijous, 3 de juliol de 2008

Arriben nous turistes a la platja de Tavernes

La Cotorra està contenta. "Gent nova, més ocupació i més negoci per a la platja! - afirmava desvanida.
La platja de Tavernes enguany, en plena crisi, potser no patirà problemes d'ocupació. No sabem si será per l'assistència a les fires nacionals de turisme pero si la cosa qualla, Tavernes pot ser capdevantera en encetar un nou model turístic i que canvien els costum de la transhumancia.
Els primers "turistes" d'aquesta experiència novedosa han arribat. La Cotorra ha parlat amb ells el primer dia i li han confirmat la seua alegria pel sol, per l'oferta de solars abandonats on passar el temps i per la variada oferta gastronòmica que han trobat a eixos solars.
Els nous turistes han confirmat que recolzaran la sol·licitud de la ISO 14001 perquè es reconega a la platja de Tavernes els valors ecològis, naturals i d'higiene.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pocs que venen i cabreijats! Jo jo Jo

Anònim ha dit...

zno son eixos els que van vindre a la convencio del PP a València