L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 5 de juliol del 2008

Senyals d’un altre món al futur PAI de la platja


Uns misteriosos senyals han aparegut a la zona on estava contemplat executar el PAI de Bancaixa al terme de Tavernes. La Cotorra, en vol rasant, ha fet un parell de fotos i les ha dut a la redacció per tal que tots ens quedarem bocabadats.
On el dia anterior es trobaven centenars de tarongers, han aparegut uns senyals, en forma d’imatge, que no tenen explicació humana. Els veïns de Tavernes estan estranyats perquè les obres del PAI no han començat i ara ens trobem amb uns senyals que alguns diuen venen de l'espai i ben espai!.
Un enigma més que afegir al misteri que ja teníem des què alguns van pensar que es podia fer un PAI sense haver estat aprovada la modificació del PGOU o haver-se redactat un altre PGOU i al damunt, en contra del parer del Col·legi d’Arquitectes de València. Quin misteri!!