L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dimecres, 30 de juliol de 2008

El verd millora l’estètica del Carrer Major


L’ajuntament de Tavernes deixa créixer plantes autòctones als marcs dels arbres del Carrer Major per millorar la imatge. De veritat, no feia bona vistade vore’ls només plens de terra, per tant els veïns haurem d’agrair eixe toc d’ecologisme i d’amor a la natura, eixa visió meravellosa a la vista que és el verd al costat de l’asfalt i enmig de les voreres.
Tot un encert i bon criteri perquè les herbes acompanyen molt bé els arbres que hi ha plantats. Al cap i a la fi, aquestes plantetes menudes i encisadores sempre s’han criat enmig dels tarongers.
Recordeu: Encara està obert el termini per participar en el Concurs de la Cotorra.

Cap comentari: