L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 7 de juliol del 2008

Ja està ací la quarta edició de Pop al Carrer


FEST (IV) AL RAS.
Enguany es celebra la quarta edició del Pop al carrer. El Divendres 18 de juliol al Passeig dels Tarongers a la platja de Tavernes de la Valldigna ( zona de la Goleta )
Obriran camí els i l'EMMA GET WILD, americana a la valenciana, floret luxuriant i de luxe, amb elements de Mr. Vértigo i de Néstor Mir y las Potencias del Este. Els corifeus de la salvatgia seran les sis cordes de Salva Fito i el corprenedor cant d'Isa Castro.
Per forest medieval i flor folk Dylan de ginesta, resseguirem les petjades d'un inveterat cantautor de Lleida: XAVIER BARÓ. A veu i guitarra.
Tot seguit li tocarà l'acte a Carles Sanjosé, SANJOSEX, qui trinarà entre Tarongers en format de trio. Sanjosex és saba nova vivificant de la cançó d'autor catalana. L'any passat publicà Temps i rellotge [Bankrobber], potent disc fonedor del cerumen de crítica i públic.
Una vegada ens haja fet l'acte el ménage à trois empordanés, les nostres orelles deixaran pas a la parella més luddita de l'era postindustrial. Sentirem, així, estralls de la destrucció de telers mecànics, moviment obrer, d'obra d'art, que Busca –astella; partit d'artistes– descórrer els tels. Des d'Alcoi –d'on sinó?–: iX. Cançons d'amor i activisme mil·lèsim.
Acabarem la caminada a la percaça de l'amanita muscaria, el fals reig, el reig de fageda, el reig foll o el matamosques, que tant se val. Acabarem –tot s'ho val– sobre el pinacle, tocats del bolet, en viatge psiquedèlic, hierofantats pels REIGBORD [Arenys de Mar], música de fusió que fusionarà l'areny de la Goleta amb l'estepa de Sibèria. Com plurifica el seu disc: tinguem unes Bones festes.
L'itinerari proposat es farà sota timó d'HÈCTOR ARNAU, actor i poeta valencià, i DANIEL OLMO, artista visual, integrant del conjunt meloicònic VerdCel. Amenaça d'amenitzar la xARANGA cOSMICÒMICA.