L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de juliol del 2008

En record dels amics de La Cotorra

La Cotorra està trista, molt trista, des què ha sabut de la mort d’alguns dels seus amics “colls verds” que vivien al Lago Azul. La Cotorra, desolada i plorosa, ens ha contat que aquests amics es veuen amenaçats i amb perill de morir. Ningú no sap el perquè, però al llac algunes aus han aparegut mortes i sense cap motiu aparent que ho explique.
Els mitjans de comunicació no informen i guarden absolut secret, però la Cotorra ha sabut que es fan investigacions per determinar la causa: una epidèmia, un virus, menjar enverinat per algun desaprensiu o, com diuen els mals intencionats, falta d’una bona neteja del llac?
El succeït ha omplit de preocupació la colònia d’anecs i, com no, a la seua amiga, la nostra Cotorra, sempre molta preocupada per les qüestions ambientals i de respecte a la natura, i que ara prega un record per les aus desaparegudes.

Pròximament: 1r Gran Concurs “La Cotorra de la Vall”