L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 21 de juliol del 2008

Un pressumpte brot de botulisme afecta les aus


El botulisme aviar, una infecció tòxica causada per la toxina neuroparalitzant de la bacteria clostridium botulinum, freqüent a les zones húmides, és la pressumpta malaltia que ha afectat els anecs del Lago Azul, segons han informat a La Cotorra els seus amics “colls verds”.
La neteja del fons i les vores i el control d’elements vegetals i orgànics per evitar la corrupció de les aigües és cosa sabuda són bons elements per a la prevenció i remei.
La noticia va córrer com la pòlvora entre els animals que hi viuen i ha sigut l’única cosa de què han parlat el cap de setmana. Ara, per tal de llevar-se la por de damunt, esperen que la premsa oficial confirme la causa, en done més detalls de la malaltia i n’informe de les actuacions que s’han dut a cap, encara que lamenten que arriben tard i quan el mal ja està fet.
¡Quin cabreig el de La Cotorra quan ha sabut que la falta de neteja pot estar, segons s’ha informat, entre les causes directes del brot de botulisme!.
Molt prompte: 1r Gran Cocurs de La Cotorra