L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dimarts, 15 de juliol de 2008

Tavernes demanarà integrar-se a la Comunidad de Madriz


La integració a la Comunidad de Madriz (CM) s’està portant amb el màxim secret, però els rumors evidencien que alguna cosa es mou i sembla ser que les negociacions d’abandonar la Comunitat Valenciana per integrar-nos a la de Madriz estan molt avançades.
Com a manera de demostrar la voluntat de Tavernes a eixa integració, la senyalització de la carretera a la platja s’està fent tota en castellà. Així els turistes de Madriz que visiten la platja es convertiran en el millor testimoni i en els fidels propagadors de l’interés de Tavernes a la integració.
La Cotorra ja he encarregat el seu mantó de Manila per a les “verbenas” al barri de Chamberi.

Cap comentari: